Appleby Westward Group

Appleby Westward Group Limited Paris Distribution: Nye Gillett Callington Ltd butikken åpnes i Chudleigh

En nærbutikk i en liten Devon by i utkanten av Dartmoor, som hadde falt i disrepair,har gitt en fullstendig makeover og gjenåpnet som en moderne SPAR butikk serverer lokalsamfunnet.


Tidligere Solo butikkene i forgrunnen Street, Chudleigh har blitt kjøpt av SPAR butikkoperatør Gillett's (Callington) begrenset og vært gjenstand for en større renovering iflere uker.


«Vi kjøpte butikken fra en mottaker,» sier administrerende direktør Mark Gillett. "Detvar tidligere en Wilkies butikk men lokalene hadde falt i en tilstand av forfalt over flereår og vi har totalrenovert det, med svært grunnleggende gjennom til en omfattendeombygging."


Butikken ble pusset opp i en felles investeringer ordningen med Appleby vestover,opprette en ny butikk front, øke av lisensen ved 200%, innføre mat på farten og økerfor kjølt produkter tredoblet.


Delen kjølt kjennetegnes av alle skap har retro passer energisparende dørene installert,skaper en særegen iøynefallende effekt langs en hele midtgangen. "Butikken var fulltmerchandised, bruker planer anvendelig fra Appleby vestover," sier Mark. "Som vistarter med en fullstendig ny serie, det gjøre livet mye lettere og hjalp vi hadde gyldigintervall for hyller konfigurasjoner i hver inndeling.


"Vi er svært positive til butikken, og det har blitt meget godt mottatt avlokalbefolkningen," la han til.


Gilletts kjøpte sin første butikk i 1984 og har stadig vokst med vanlig strategiskeoppkjøp av bedrifter i landet. Selskapet opererer nå 61 SPAR butikker i hele sør vest.


Gillett nylig signert en ny fem års eksklusivitet kontrakt med Appleby vestover, somMark Gillett beskrevet som "en refleksjon av tilliten vi har i forholdet og mulighetermed Appleby vestover og SPAR."

Big image