IZBOR JE TVOJ! BUDI NEZAVISTAN !

POTREBAN TI JE POSAO? MI NUDIMO,IZBOR JE TVOJ! PROVERI!

NAJVECA ON-LINE KOMPANIA NA SVETU, NUDI VAM POSAO MARKETARA!

Nije vam potrebna nikakva struka, preporuka, iskustva, diplome ili znanja. Kod nas imacete besplatni kurs, potpunu podrsku iz starta, licnog sponzora, najveci i najiskusnij tim na balkanu bice uz vas , webinare uzivo, i neprocenijv skup materijala i datoteka potrebne za rad. ne placa se clanarina ni registracija. Posao moze raditi bilo ko, kao honorarni ili stalni posao,jedini uslov je da ste punoletni i da imate internet konekciju. Za sve ostalo smo mi zaduzeni,odnosno za vas uspeh ovde. Od vas se trazi samo volja i upornosta da naucite kako se radi ovaj posao. Nije tesko, u osnove cak se moze reci da je lak, ali potrebno je volje da se nauci radi.

Zarada je neogranicena, u smislu koliko radite toliko zaradite. Niko vam ne trazi ziro rcun, vec kompania vam salje Payoneer Master Card, platnu karicu na kucnoj adreasi,i vasa zarada ce vam biti prebacena svakog 15 og u mesecu na nju.

Ne postoij rizik,nemate sefa,slobodn ste da odredite svoje radno vreme po svoijm mgucnostima kad vi mozete i kad hocete. Nista nije obavezno. U slucaj da vam posao ne odgovara,imate lik u vasoj poslovnoj kancelarij koiju dobijate posle registracije,i mozete izaci iz posao odmah.

Samo ako imate volju ako se ozbiljni, ako su vam potrebna novcana svakomesecna sredsva, ako zaista zelite da radite,posao ima. Izbor je samo vas.

Pridruzite nam se!