Wanted!

Ruby/Javascript developer

Over StudyFlow

We zijn een kleine (https://www.studyflow.nl/over-studyflow) snelgroeiende internet-startup in Amsterdam. We bestaan sinds 2010 en sindsdien zijn we uitgegroeid tot het grootste leerplatform in Nederland. 1 op de 2 leerlingen in Nederland oefent zijn eindexamens bij ons en vorige examenperiode zijn er meer dan 6 miljoen oefenvragen beantwoord op StudyFlow. Dit is wat mensen over ons zeggen: https://twitter.com/studyflow/favorites


Onderwijs: De grote uitdaging

Met StudyFlow bouwen we het leerplatform van de toekomst. Dit doen we door met technologie onderwijs adaptief en persoonlijk te maken. Kort door de bocht een digitale prive-leraar. We geloven dat we met onze technologie elke leerling op de wereld, ongeacht taal, afkomst of vak prive-les kunnen bieden. Onze missie is om s'werelds meest motiverende en persoonlijke leerervaring te bouwen.

Wat zoeken wij?

We zijn op zoek naar een Ruby/Javascript developer. Samen met Maran & Jeffrey (API & Javascript), en Edo (CSS & HTML) bouw je nieuwe functies. Een blogpost over een functie die we voor de lol in een middagje hebben gebouwd: http://blog.studyflow.nl/2013/03/09/flow-gamification-op-studyflow/


Je wilt bij een van de meest snelgroeiende en impactvolle startups in Nederland werken

Je kickt op het bijdragen aan een betere wereld. Samen met 1000-en van onze leerlingen en docenten, bouw je mee aan het persoonlijker en fijner maken van onderwijs. Je komt regelmatig in contact met leerlingen en bij StudyFlow klassen over de vloer. Je ziet dus het positieve effect dat je hebt. Dit is dankbaar werk :-)

Remote werken & ass-kicken

Studyflow werkt voor een groot deel 'remote'. We hebben een gezellig kantoor in Amsterdam waar je altijd terecht kan en waar we elke vrijdag de dingen die we hebben gedaan aan elkaar demo-en. Maar als je thuis beter 'in the zone' komt; moet je dat toch gewoon zelf kunnen bepalen? Je moet natuurlijk wel met deze vrijheid kunnen omgaan; en je bent in hoge mate zelf verantwoordelijk voor je werk.


We vinden het minder belangrijk wanneer, of waarvandaan je werkt. Zolang je maar 'ass-kicked' en alles uit jezelf haalt.


Bij ons krijg je snel verantwoordelijkheid. Dit betekent dat je impact hebt op het verloop van het bedrijf. We zijn hartstikke informeel en soms zelf een beetje anti­bureaucratisch. Er wordt verwacht dat je voor jezelf durft te denken en pro-actief meedenkt.


Work-hard, play hard

Je hebt een positieve work-hard, play hard mentaliteit. We bouwen samen aan iets ontzettend moois en dat draag je uit. Samen tacklen we vol enthousiasme de moeilijkste problemen. Als Studyflower doe je je beste werk ooit. Het soort werk waar je 's ochtends wakker voor wordt en waar je 's avonds trots op bent.

Join the family

Studyflow is deelname aan een uitdagend avontuur. We zijn een informele, ambitieuze maar vooral gezellige startup! Een startup waar je mag leren van je fouten en verantwoordelijkheid krijgt. Een competitief salaris. Geen bureaucratie of ‘red‐tape’. Keihard werk afgewisseld met evenveel play (om de 2 maanden gaan we bijvoorbeeld met z'n allen samen eten en uit) Het zal geen moment saai zijn ;-­)

Interview met Raymond Spruijt - SG Panta Rhei Amstelveen