ZAPOSLI SE I TI

BUDI DEO MOG TIMA ! BUDI USPESAN!

Zasto propustate idealnu priliku???

Ja sam Miljana Zecevic, radim za poznatu americku kompaniju, i zadovoljstvo mi je da vam u kratkim crtama docaram sustinu ovog posla u kome ja uzivam. SFI kompanija je stabilna legalna kompanija koja posluje na internetu od davne 1998godine, sa sedistem u Lincolnu. Kompanija ima svoj upravni odbor i svog predsednika Gerya Carsona. Kompanija nikada nije poslovala sa gubitkom, vec je uvek belezila samo rast. Zarada zaposlenima se isplacuje svakog desetog u mesecu, vec punih osamnaest godina.

U okviru kompanije postoji velika online prodavnica fizickih proizvoda Triple Clicks. Dakle, realan izvor profita potice od prodaje fizickih proizvoda. Kompanija se ne finansira clanarinama i placanjem registracija. Dakle clanarina ne postoji, a i registracija je potpuno besplatna.


Na samom pocetku zelim da naglasim da ovo nije nikakva slatka prica o lakoj zaradi na internetu. Ovo je ozbiljna poslovna ponuda i upucena je ozbiljnim i zrelim ljudima.


NEKOLIKO NAJVAŽNIJIH OBLASTI ZARADE U SFI


-Stvaranje vlastitog Tima
-Promocija proizvoda iz Tripleclicks online prodavnice. Izbor preko 73.000 proizvoda
-Zarada od prodaje vaših vlastitih proizvoda
-Zarada dovođenjem drugih prodavaca
-Zarada promocijom/reklamiranjem online aukcija PriceBenders

Medjutim, ono sto nam zaradu cini najvecom jeste gradnja i jacanje tima!


Sve sto je potrebno je da iole poznajete rad na racunaru, sve ostalo cu Vas ja, kao vas sponzor nauciti.


Registracija, obuka i pomoc su besplatni.


Nudim Vam SIGURAN i KREATIVAN posao,a od Vas zavisi koliko ćete zarađivati i koliko ćete napredovati! Radite od kuce u vreme kada Vama odgovara.

ULAGANJE U POSLU NIJE OBAVEZNO!

Zato, ako želite dugoročan posao BEZ RADNOG VREMENA i BEZ ŠEFA NAD GLAVOM na pravom ste mestu. Prijavite se odmah POTPUNO BESPLATNO.


PS.

Mozda Vam sve ovo deluje cudno i donekle bajkovito? Potrazite me na facebooku i rado ću vam pokazati da je sve vrlo istinito.

Registruj se ovde REGISTRACIJA

Registruj se Gmail-om, NAKON REGISTRACIJE PROVERITE MAIL JAVICU VAM SE