Local News Update

Is de Oled Tv de toekomst?

LG OLED TV
Hier boven ziet u een fimpje van het nieuwste model

Er zijn aan elk apparaat een paar voor en nadelen. In dit artikel ga ik u de belangrijkste dingen vertellen van een Oled Tv, zoals wat zijn de voor en nadelen van de Oled Tv, heeft het wel een toekomst en hoe denken de producten erover, leest u mee want dit maakt een een stuk wijzer.

Elk apparaat begint op nul en heeft kansen om te slagen het nadeel van dit product is alleen dat het voor de meeste mensen echt veel te duur is. Het is crisis en niet veel mensen gaan dan even een nieuwe Oled Tv ter waarden van een paar duizend euro aanschaffen. Je hebt ook goedkopere, maar die zijn vaak ook nog meer dan duizenden euro's. Het is wel zo dat als je het nu kan betalen een goede investering is, omdat deze Tv's veel zuiniger zijn dan de normale Tv's.


Het voordeel is dat deze Tv veel meer kan dan andere Tv's later ga ik hier u veel meer over vertellen, alleen nu is er een nieuwe Tv en die heet de Quatum dot. Die Tv(Quatum) is een groot gevaar voor de Oled, omdat die het zelfde kan, maar wel goedkoper is en dat het dus aantrekkelijker maakt voor de mensen om voor de Quatum te kiezen, hieronder ziet u links een plaatje van een Oled Tv en rechts een plaatje van een Quatum dot tv.

Er is echt een heel groot verschil tussen de Oled Tv's en de andere Tv's. Het bijzondere aan deze Tv is dat de beeldkwaliteit super,dit komt vooral door het grote contrast. Ook zie je in de hele lichte, maar ook in de hele donkere stukken elk detail nog perfect. Een ander opvallend voordeel is dat het een hele grote kijkhoek heeft en heel erg zuinig is wat het dus misschien toch wat aantrekkelijker maakt. Veel mensen zitten er dan ook zeker aan te denken om hem te kopen, maar het enige wat ze eigenlijk nog tegenhoud is dat prijs. De mensen die de Oled tv hebben zijn heel erg te spreken over de Oled tv.
De producenten zitten best wel te twijfelen over de Oled Tv. Veel zitten te twijfelen of er wel veelvraag is naar de Oled tv. we hebben een paar consumenten uitgekozen om hun oordeel te geven. De Eerste die zijn mening geeft is Samsung.


Samsung heeft besloten om er niet aan te beginnen. We hebben ze om een verklaring gevraagd waarom niet, ze zeggen we vinden het op dit moment een te groot risico om eraan te beginnen, de markt is niet heel erg goed voor Tv's en hij is ook nog heel erg duur.Om die redenen heeft Samsung besloten dat ze het een te groot risico vind om er op dit moment aan te beginnen, in de toemkomst zullen ze erover nadenken zeggen ze. Ze hebben wel als tip gegeven als u nou toch heel erg graag wil stuur ons dan een E-mail , want als we meer dan duizend aanmeldingen hebben gaan we het toch doen.

Lg

Lg duft wel de gok te nemen en wij hebben natuurlijk gevraagd waarom. Ze zeggen op dit moment is dit denken wij één van de beste investeringen die je kan doen. Nu zal het misschien nog niet zo aanslaan maar binnen nu en een paar jaar kan het echt niet meer mis gaan. Wij weten ook dat het op dit moment voor heel erg veel mensen niet meer betaalbaar is, maar toch hebben wij vertrouwen in de markt en denken wij dat het goed komt.