574 stemmen

maar nog niet voldoende

Dubbele nominatie

Erfgoed Gelderland staat voor Samen Verleden Toekomst Geven. Om dit kracht bij te zetten reikt Erfgoed Gelderland vanaf 2017 een tweejaarlijkse erfgoedprijs uit: de Gouden Gelderse Roos. De Gouden Gelderse Roos is er voor erfgoedprojecten en activiteiten met impact.

De stichting Vischafslag Harderwijk is zowel voor de publieksprijs als de jury prijs genomineerd.

Big picture

Iedereen alvast bedankt voor de inzet

Wij zijn trots op de vele reacties die we ontvangen op onze nominatie. Er is al veel op ons gestemd voor de publieksprijs. Hiernaast is de vischafslag Harderwijk nu ook dubbel genomineerd. Niet alleen voor de publieksprijs maar ook voor de juryprijs komen we in aanmerking. Voor de publieksprijs hebben we nog meer stemmen nodig.

Dus help ons en stem en/of zend dit zoveel als mogelijk door.

Genomineerd voor Gouden Gelderse Roos juryprijs

Het doel van de prijs is een podium bieden voor inspirerende erfgoedprojecten over de geschiedenis van Gelderland. Erfgoed Gelderland wil zo samenwerking en creativiteit stimuleren. De vischafslag Harderwijk krijgt ook de kans om hun project in een korte pitch van vijf minuten aan de jury te presenteren. Op basis hiervan zal de jury de top drie bepalen.

Gouden Gelderse Roos Publieksprijs

We hebben nog stemmen nodig om kans te maken op de publieksprijs, die eveneens als de juryprijs bestaat uit een tastbare roos en €1.000, -. Stemmen kan nog tot 4 oktober.