Drive2Develop - April 2013

Less than a year!

Lieve D2D geinteresseerde,

Over een jaar, en dan zijn we net Colombia uit en rijden we richting Quito! Ongelofelijk dat het aftellen nu is begonnen! Met deze nieuwsbrief willen we je graag bedanken voor je interesse in D2D en je op de hoogte brengen van wat er de afgelopen tijd allemaal is gebeurt. Met veel dank aan OlafReizen is de route bijna klaar en heeft de website grote sprongen vooruit gemaakt dankzij deelnemer Joost Verheijen.


Bovendien willen we je graag uitnodigen voor een informatie bijeenkomst op 14 mei vanaf 19:30 in Amsterdam. We hopen je dan ook graag te zien!

Als je vragen hebt dan horen we deze graag. Neem contact met ons op via Facebook, tweet ons @Drive2Develop of stuur ons een mailtje.

Tot gauw!

De Drive2Develop Teaser ... deel & like!

http://www.youtube.com/watch?v=dLLD16v6Fr0

De Route!

Met nog enkele aanpassingen is de route klaar! 58 dagen telt hij in totaal en oh the things we will see ... op 14 mei presenteren we hem in detail. Wij hebben er echt heel veel zin in!

Drive2Develop Informatiebijeenkomst

Tuesday, May 14th 2013 at 7:30-10pm

163 Willem de Zwijgerlaan

Amsterdam, NH

RSVP hier!

Like & Share

Ken je iemand die ook mee zou moeten rijden volgend jaar? Deel dan onze Facebook pagina! Hoe meer mensen de pagina liken en delen, hoe meer bereik we hebben als organisatie - en zo komen we wellicht de juiste partner, sponsor en deelnemer tegen!

Informatiebijeenkomsten zijn open voor iedereen, en we hopen 14 mei weer nieuwe gezichten te ontmoeten. Dus forward deze mail vooral door naar familie, vrienden, kennissen, je collega's etc. We hebben zin om je te zien op 14 mei!

Over Drive2Develop

Drive2Develop organiseert rally's rondom grote sportevenementen waarbij lokale maatschappelijke ontwikkeling centraal staat ten bate van goede doelen.