Leren over veilige evenementen

Tijdens de Studiedag Evenementen en Manifestaties

Stappen maken op het gebied van evenementenveiligheid


Veiligheid op evenementen staat meer dan ooit onder de aandacht. Om ontwikkelstappen op het gebied van veiligheid te kunnen maken, is het vergaren en delen van kennis van groot belang. De Studiedag Evenementen en Manifestaties is het jaarlijkse platform van het Kenniscentrum Evenementenveiligheid, waar kennisontwikkeling centraal staat.


De studiedag biedt aan eventprofessionals en overheidsdiensten gelegenheid om kennis op te doen en ervaringen uit te wisselen. Het programma staat bol met praktijkverhalen en leerzame inzichten, die u helpen een veilig evenement te organiseren.

Dinsdag 15 april, Amsterdam Arena


Schrijf u nu in voor deelname aan de Studiedag Evenementen en Manifestaties via www.studiedagevenementen.nl. Voor meer informatie over de studiedag neem contact op met het Kenniscentrum Evenementenveiligheid, via info@kcev.nl of bel naar 020 3552 611.


Kosten voor deelname bedragen € 179,- per persoon, exclusief BTW.

Programma

08:45 Ontvangst met koffie en thee

09:30 Opening studiedag. Ellen Boer, Inspectie voor Gezondheidszorg

Kenniscentrum Evenementenveiligheid

Het KCEV helpt professionals in de evenementenbranche en bij overheidsorganisaties om zich te ontwikkelen op het gebied van veiligheid bij evenementen. Kijk op de website voor meer informatie over de diensten van het KCEV en raadpleeg de online kennisbank.