Sleutels tot jouw roeping

De reis gaat van start. Lees dit goed door!

Big image

Lief bijzonder mens,

Het is zover: vanavond gaat de reis van 40 dagen beginnen! Ik heb er heel veel zin in en ik hoop jij ook. Als het goed is, heb je nu het startpakket binnengekregen (zo niet, bel dan naar +31226-343014) en kunnen we vanaf morgen gelijk aan de slag met de eerste sleutel. Je kunt nu al inloggen om vast de website te bekijken.


Ter voorbereiding geef ik je een paar tips mee. Lees deze mail dus goed door!


Van hart tot hart,


Janosh

Big image

Inloggen op de website

In het startpakket dat je van ons gekregen hebt, zit in een brief met een checklist. Zorg dat je alles hebt afgevinkt wat er op dat lijstje staat. Er zit ook een pagina met inlogcodes bij. Bovenaan staat de eerste code, die je vanaf nu kunt gebruiken om de eerste sleutel te activeren. Ga hiervoor naar www.mijnroeping.nl.


BELANGRIJK: de letters van de inlogcodes zijn HOOFDLETTERS!

Aanmelden voor de webinar

Voor de Webinars dien je je aan te melden via een registratiepagina. Het enige dat je hoeft te doen, is je naam en gegevens achter te laten en je doet mee. Kijk hieronder hoe je je kunt aanmelden voor de Webinar die vanavond omstreeks 21.00 uur plaatsvindt.

Herhaling

Wij hebben van een aantal mensen de vraag gekregen of de Webinars ook herhaald worden. De herhaling kun je bekijken binnen 24 uur na de uitzending. Hier krijg je een email voor met een link om de video te kunnen bekijken.

Vragen

Als je nog vragen hebt, dan kun je ons bellen of mailen. Doordeweeks zijn wij van 09.00 tot 17.00 uur bereikbaar.