Gamen

Waarom ik van gamen hou

Gamen

Gamen is veel meer dan alleen een spel spelen op de computer. Gamen kan je samen met je vrienden doen en je kan er nieuwe vrienden mee maken. Ik heb zelf enkele goede vrienden gemaakt met gamen.


Gamen heeft ook voordelen voor de mens zelf. Gamen verhoogt je concentratie vermogen en geeft je de vaardigheid om snel te handelen en te reageren. Ook kan je je beter op beelden focussen als je regelmatig gamed. Je traint dus eigenlijk je ogen. Ook is het mogelijk met nieuwe innovaties gamen en bewegen te combineren.


Ook zijn er vele games die in een wedstrijdvorm zijn. Je speelt dan met en/of tegen andere mensen. Dit is erg belangrijk om je sociale vaardigheden goed te houden, want gamen neemt veel vrije tijd in beslag. Er zijn zelfs hele kampioenschappen met miljoenen euro's aan prijzengeld.


Zelf speel ik League of Legends. Dat is het meest gespeelde online spel. Er zijn om de zoveel tijd kampioenschappen. Er zijn dan miljoenen kijkers. De grootste bedrijven sponsoren ook enkele evenementen en teams. Denk aan: Coca cola, Nissan, Samsung en American Express. Het zijn erg grote evenementen waar mensen vanuit de hele wereld naar kijken.

Volibear baron steal
Ik vind dit allemaal erg positieve punten en het stimuleert mij allemaal om te gamen. Dit zijn dus de redenen dat ik game.