Bedrijfsanalyse ID&T

Yarden Ockhuysen

Het bedrijf

ID & T is een elektronische muziek bedrijf. Het bedrijf werkt met 's werelds meest getalenteerde en vernieuwende DJ's, muzikanten, creatievelingen en kunstenaars om dance-evenementen te organiseren om mensen samen te brengen.

Doelgroep

ID&T is over het algemeen een heel erg jong bedrijf. Als je kijkt naar andere evenementen bedrijf zie je dat de leeftijd toch al een stukje ouder is. De gemiddelde leeftijd bij het bedrijf ligt tussen de midden twintig tot midden dertig. Er werken evenveel mannen zoals vrouwen. Er komen ook heel veel stagiaires in het bedrijf die vaak ook na hun stage instromen bij het bedrijf

Grootte

Het is een groot bedrijf. Het bedrijf is een van de grootste evenementen bedrijf van Nederland en België. Het bedrijf organiseert feesten in meer dan eenentwintig landen over de hele wereld. Over die landen zijn ook veel verschillende bedrijven van ID&T te vinden. Het blijf organiseert bijvoorbeeld: Mysteryland, Tommorowland en Sensation. Er werken over de hele wereld een heel aantal mensen.

Producten

ID&T organiseert jaarlijks rond de twintig evenementen in binnen- en buitenland. Deze evenementen spreken verschillende doelgroepen aan en onderscheiden zich middels (dance)muziek, aankleding, locatie, prijs en tone of voice.

De huidige concepten van ID&T zijn:Bedrijfscultuur

Transparantie

Wij zijn sociaal, staan voor onze daden en hebben niets te verbergen. Wij delen onze kennis graag met mensen die ook bereid zijn ons iets te leren.


Inlevingsvermogen

Wij hebben een brede interesse en zijn nieuwsgierig. Wij hebben oog voor alle belanghebbenden: de klant, haar doelgroep, ons bedrijf, onze collega’s en onszelf.


Commitment

Wij stellen het belang van het team boven ons eigen belang, zonder dat we onszelf te kort doen.

USP'S

Wat maakt het bedrijf ID&T zo uniek. Het bedrijf zelf is al heel bekent en het is bijna onmogelijk wordt om dit bedrijf voorbij te gaan. Het heeft al zoveel top feesten georganiseerd, al veel mensen die naar festivals gaan kennen de naam al en weten dat het altijd goed is. Daarnaast maakt het bedrijf ook bijna als enige een radiostation en heeft het ook een Magazine

Communicatie

ID&T gebruikt verschillende social media om informatie uit te geven aan de klant. Het is voor hun misschien wel het belangrijkste middel om reclame te maken. Het meeste informatie vind je op Facebook en Twitter. Ook vind je veel informatie op sites voor festivallen en blogs.