Social media in het mbo

Uitnodiging voor modern beroepsonderwijs

Voor iedereen!

In razend tempo heeft Facebook, Twitter, LinkedIn, Prezi en tal van andere sociale media een plek verworven in ons dagelijks leven. We gebruiken het om contact te houden met vrienden, familie maar er is nog veel meer mogelijk als docent of medewerker van een ROC! Datzelfde gaat ook op voor onze studenten, voor hun is er ook een wereld die opengaat vol met mogelijkheden als ze er goed naar kijken!

Social media cijfers 2013

Social Media februari 2013 Latest facts and figures

Een wereld vol mogelijkheden...

Communiceren met je studenten via hun eigen vertrouwde Facebook? Contacten onderhouden met BPV bedrijven via LinkedIn? Studenten digitaal met elkaar laten samenwerken in Dropbox? Een blog bijhouden tijdens de BPV? Voor burgerschap een compleet online portfolio bijhouden met Google Sites? Een digitaal schoolbord waar iedereen via hun smartphone op mee kan schrijven?

Twitteren tijdens de lessen om informatie te verzamelen?

Nog veel meer mogelijkheden ontdekken?


Start vandaag!

Social media in het mbo is een online community waar je als docent of ondersteuner allerlei praktische tips en trucs krijgt rondom het inzetten van sociale en nieuwe media in het onderwijs! Op een overzichtelijke manier krijg je inspiratie en is er zelfs een compleet lesprogramma met handleidingen om direct aan de slag te kunnen. Door lid te worden krijg je alle updates automatisch in je Facebook tijdlijn en hoef je nooit meer iets te missen!

Een initiatief van Ashwin Brouwer

Docent, coach en onderwijsontwikkelaar Ashwin Brouwer is gestart met deze online community om docenten en ondersteuners te inspireren en te helpen om het onderwijs te moderniseren. Specifiek gericht op mbo om tips en trucs te geven waar je als docent of ondersteuner de volgende dag al mee aan de slag kunt!

Doe mee!