Makua Karnevaalit

Ouluhallissa 7.-9.6.2013

Makua Karnevaalit on uusi keittiön ympärille luotu laadukas tapahtuma. Kolmen päivän aikana keittiö, ruoka, juusto ja viini esittäytyvät asiakkaille makunystyröitä hemmotellen.

Näytöskokkeina Tomi Björck, Risto Mikkola ja Jyrki Sukula.

Tapahtuman pääyhteistyökumppaneina toimivat Kasvishovi ja Samsung.

Tapahtuman yhteydessä ulkoalueella järjestetään kävijöille ilmainen Maistakkonää-alue. Alueella on noin kymmenen ravintolaa esittelemässä omaa osaamistaan ja myymässä ravintolaruokaa 3€ Maistakkonää annoslippuja vastaan.

Noin 500 neliön K-18 Viini tasting-alue tulee olemaan yksi karnevaalialueen kohokohdista. Alueella on todella laaja kattaus erilaisia viinejä maisteltavaksi 2€ maisteluannos lipukkeilla. Tasting alueen yhteyteen rakennetaan myös erillinen koulutusalue. Kolmen päivän aikana on tarjolla useita erilaisia koulutuksia eri hintaluokissa.

Makua Karnevaalit Oulussa 7.-9.6.2013

Friday, June 7th, 2pm to Sunday, June 9th, 5pm

Ouluhalli, Ouluhalli Ylioppilaantie 4, Oulu, Finland

For more information, visit the event page on Facebook.

Riedel huippukoulutus vaativallekin asiakkaalle

Makua karnevaaleilla on myös tarjolla huippu viinikoulutusta. Riedel tuo sinulle erikoistarjouksen joka ei toistu. Maistelun jälkeen saat Riedel lasisarjan matkaan sekä runsaasti uusia makuja opetuksen kera. Vain perjantaina 7.6 klo 17 ja 8.6 klo 14. Paikkoja rajoitetusti ole nopea.