Voel het leven!

Training bewustwording

Big image

Uitnodiging

Ons lichaam is een bron van informatie. Je lichaam geeft aan wanneer je bijvoorbeeld moe bent met het idee om het iets rustiger aan te doen. Het lichaam kan ook aangeven waar je blij van wordt en dan kan je voelen dat zoiets je ook energie en lichtheid geeft. Iets moeilijker misschien geeft het lichaam ook aan wat energie kost. Allemaal signalen waar we wat mee kunnen….


En vaak hebben we het druk met dingen doen en afkrijgen. Met gedachten en plannen. En zijn we ons helemaal niet bewust van die signalen die het lichaam ons geeft.
Wanneer die signalen lang onopgemerkt blijven, kan het zijn dat we alleen nog maar bezig zijn en onszelf niet meer opladen. We kunnen ons dan futloos of stuurloos gaan voelen of ervaren dat we afvlakken. Ook is het een gemiste kans om iets te doen op een manier die beter bij je past, die je minder energie kost of waardoor je ergens meer plezier aan beleeft.


In deze training wil ik je laten kennis maken met het leven in je lichaam. Misschien wel het leren verstaan van de signalen die je lichaam afgeeft; het begin van een bewustwordingsproces. We doen dit door oefeningen te doen, telkens rondom een thema. En er is mogelijkheid voldoende om je ervaring te delen met de anderen.

Hoe en wat

In een vaste groep van maximaal 8 mensen volg je de training. In deze kleine groep is voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht. Dus.. hoe is het voor jou.

De training bestaat uit 8 bijeenkomsten. Er zit een opbouw in het programma, maar het is niet erg wanneer je een keertje niet kunt. Je kan dan prima de keer erna weer instappen.

Waar en wanneer

De training wordt gegeven op woensdagen (om de week) van 12.00 - 13.15 in sportschool de Leeuw, aan de Oostergrachtswal 123. Dit is op een paar minuten loopafstand van het provinciehuis.


De training start op 16 november. De bijeenkomsten daarna staan gepland op:

30 november
14 december
11 januari
25 januari
8 februari
22 februari
8 maart

De data in februari / maart zijn onder voorbehoud.

P&O

Deze training wordt aangeboden vanuit de afdeling P&O. Je bewust worden van wat er bij jóu speelt, speelt wellicht ook bij de organisatie ontwikkeling die gaande is. Het is prettig om stil te staan wat er bij jou gebeurt en eventueel vanuit die ervaring je (volwassen) keuze te kunnen maken.
Daarbij staat de ervaring centraal; in deze training worden zeker geen doelen gesteld.

Wat anderen er van vonden

Leuk? Ja en het was ook bijzonder....


Het zijn leerzame en ontspannen uurtjes geweest die ik niet had willen missen. Dankjewel Marjo.


Een goede ervaring om bewust te worden in volle aandacht van wat er gebeurt in je lijf en geest; leren aanvaarden en accepteren oftewel van doen naar zijn!

Ben je geïnteresseerd?

Heb je vragen of wil je meer weten? Schroom niet en neem gerust contact met me op. Mijn telefoonnummer is 06 518 35 927. Ik vind het écht leuk om je er meer over te vertellen.


Opgeven kan via m.j.vanpomeren@fryslan.frl of marjo@vanpomeren.nlHartelijke groet,

Marjo van Pomeren

oktober 2016