Enactus Utrecht

Hét studentenplatform voor sociaal ondernemerschap

Iets extra's doen naast je studie?

Enactus Utrecht is op zoek naar nieuwe team- en bestuursleden voor 2013/2014!

Enactus is dé Utrechtse studentenorganisatie voor sociaal ondernemerschap. Met onze teams, bestaande uit studenten van uiteenlopende studies, zetten we ondernemingen op die economische kansen creëren voor kansarmen in Utrecht. Hierbij werken we nauw samen met het Utrechtse bedrijfsleven en de Universiteit Utrecht.


Wat heeft Enactus jou te bieden?

Binnen Enactus heb je de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen door doelmatig, effectief en succesvol een sociale onderneming te leiden. Je maakt deel uit van een ambitieuze groep studenten en krijgt tegelijkertijd de kans om jezelf te ontwikkelen en iets terug te doen voor de maatschappij. Naast uitdagend en leerzaam is Enactus ook nog eens gezellig! Er vinden maandelijks borrels en workshops plaats en we organiseren in samenwerking met onze partners grote evenementen zoals het Startup Event. Daarnaast geven wij onze ondernemingen de mogelijkheid zich te promoten op beurzen en evenementen.


Heb jij interesse?

Kom dan langs op onze voorlichtingsavond om kennis te maken met de organisatie en haar huidige ondernemingen, of stuur een mail naar communicatie@enactusutrecht.nl voor meer informatie!


Voorlichtingsavond Team- en Bestuursfuncties!

Thursday, May 16th 2013 at 7:30pm

15 Maliebaan

Utrecht

Programma van de avond:

  • 19:30 Inloop
  • 19:45 Aanvang
  • 20:00 Inleiding Enactus Utrecht + Uitleg Bestuursfuncties
  • 21:00 Kennismaken met projecten
  • 22:00 Afsluiting en borrel


Meld je aan via deze link! Heb je niet de mogelijkheid om langs te komen maar heb je wel interesse? Mail dan voor vragen en informatie naar communicatie@enactusutrecht.nl of stuur je CV en motivatiebrief op voor 20 mei!


Ben jij klaar voor een bestuursfunctie? (+/- 20u)

Als bestuurslid ben je verantwoordelijk voor het beleid en de strategie van Enactus Utrecht. Je zorgt voor het behoud van de sociale ondernemingen en de vooruitgang van Enactus Utrecht als organisatie. Binnen het bestuur van Enactus Utrecht sta je direct in contact met het Utrechtse bedrijfsleven en de Universiteit Utrecht. Je leert in een Enactus-jaar o.a. een organisatie te runnen, doelen op te stellen op korte en op lange termijn om deze vervolgens na te streven. Je leert jezelf te presenteren, intensief samen te werken in een team en doet leiderschapskwaliteiten op. Kortom een bestuursfunctie bij Enactus Utrecht biedt ontwikkeling op zowel professioneel als persoonlijk gebied.


Het bestuur is verdeeld in de volgende functies:

· Een voorzitter

· Een vice-voorzitter

· Een secretaris

· Twee projectcoördinatoren

· Een communicatie & recruitment manager


Deadline CV en Motivatiebrief:

20 mei aanstaande naar communicatie@enactusutrecht.nl

Of leid je liever je eigen onderneming? (+/- 8u)

Als projectlid ben je verantwoordelijk voor het opzetten/runnen van je eigen sociale onderneming. Tijdens een Enactus jaar doe je allerlei ervaringen op in het leiden van een onderneming. Je leert o.a. hoe je een businessplan moet schrijven, jezelf en je onderneming moet presenteren en komt in contact met het bedrijfsleven. Daarnaast worden er door het jaar heen verschillende interessante workshops en evenementen georganiseerd.


Deadline CV en Motivatiebrief:

23 mei aanstaande naar communicatie@enactusutrecht.nl


Hieronder een overzicht van onze teams en ondernemingen:

Onze Teams

Kijk hier voor de complete vacatures voor de team- en bestuursfuncties!

Contact

Wil jij meer weten over Enactus Utrecht? Kijk dan op onderstaande pagina's, stuur een mailtje of kom een keer koffie drinken bij ons op kantoor!