Cumpara Aer Conditionat Online

Magazin online de aer conditionat

Cel mai bun magazin de aer conditionat online

Magazinele online de aer conditionat reprezinta astazi cea mai buna solutie pe care clientii o au la indemana pentru a se putea bucura de cele mai bune produse si in acelasi timp si de preturi fara concurenta pentru acestea.


Un astfel de magazin online este si AerAc.ro si de aici clientii vor putea cumpara intotdeauna cele mai bune produse care sa le asigure o buna functionare si cele mai bune conditii ale confortului in propriile locuinte.


Dar pentru a stii ce tip de aparat se potriveste la nivelul locuintei tale va trebui totodata sa stii si care sunt principalele criterii si conditii pe care acesta trebuie sa le indeplineasca astfel incat sa fie in masura sa functioneze la cele mai inalte standarde in cadrul casei tale.


In primul rand, un aparat de aer conditionat bun va fi acela a carui capacitate de functionare sa fie aleasa in perfecta concordanta cu marimea spatiului de la nivelul unei locuinte ce trebuie sa fie racorita. In functie de acest criteriu, clientii vor avea la dispozitie aparate de aer conditionat de diverse dimensiuni, astfel incat sa il poata alege pe cel mai potrivit in acest sens.


Astfel, pentru spatii a caror marime se incadreaza intre 18 si 25 mp capacitatatea apratului de aer conditionat nu ar trebui sa depaseasca 9.000 de BTU, pentru spatii cuprinse intre 25 si 35 mp clientii vor putea alege aparate cu o capacitate de 12.000 de BTU. Pentru spatiile cuprinse intre 35 si 45 mp sunt recomandate aparatele cu o capacitate de aproximativ 14.000 de BTU, pentru cele ce ajung pana la 50 de mp, clientii vor putea alege aparate cu o capacitate de 18.00 BTU si in final aparatele a caror capacitate ajunge pana la 70 mp sunt recomandate aparatele cu o capacitate de 22.000 de BTU.


Capacitatea nu este insa singurul criteriu de care clientii vor trebui sa tina cont, fiind importante si alte aspecte in acest sens. Acestia vor trebui sa aibe in vedere si consumul de energie electrica al unitatilor si cu cat acest consum este unul mai mic, cu atat facturile la energie electrica vor fi mai mici, situatia fiind astfel in avantajul clientilor.


Totodata ei vor trebui sa tina cont si de nivelul de zgomot produs de un aparat si sa le aleaga pe acelea dintre unitatile cele mai silentioase. Cu cat un aparat este mai putin zgomotos, cu atat acesta va fi mai bun, intrucat el nu va polua fonic incaperea in care urmeaza sa fie instalat.


Alegand aparatul de aer conditionat cel mai bun, clientii se vor putea bucura intotdeauna de cele mai bune criterii pentru acesta si astfel sa nu mai fie cazul sa se mai ingrijoreze asupra nivelului de functionare al aparatului.


Alege si tu ce e mai bun pentru casa ta! :)