RHYTHM OF THE SOUL

Thuiskomen met Janosh

Big image

Lieve mensen,

Dit najaar organiseert Janosh op zondag 13 december as.een groot live spektakel in de jaarbeurs in Utrecht. Natuurlijk hoop ik dat je er weer bij bent!


Rhythm of the Soul.

Een visuele en muzikale beleving om in hogere sferen te komen en het ritme van de ziel te omarmen. In meditatie neemt Janosh je mee op reis naar een andere dimensie, langs verschillende frequenties die in beeld en geluid op je worden overgebracht. Speciaal voor deze gelegenheid is te gast Ravi Ramoneda, zanger en muzikant uit Barcelona die met zijn hemelse klanken mensen wereldwijd tot in hun ziel weet te raken. Het eindritueel belooft een waanzinnige climax te worden onder leiding van Sherwin Kirindongo, die het publiek uitnodigt om met instrumenten de finale op te bouwen.


Thuiskomen met Janosh


Wie bekend is met de activaties van Janosh, kent de formule van zijn unieke sessies, die bestaan uit prachtige presentaties, geometrische codes en bijzondere muziek. Tijdens Rhythm of the Soul wordt daar een belangrijk element aan toegevoegd, namelijk: Janosh zelf. Met zijn stem zal hij je begeleiden naar hogere sferen waarin je thuiskomt in jezelf. Bereid je voor op een lange, diepgaande activatie zoals nog niet eerder gedaan, met als doel om vanaf dat moment al jouw keuzes en creaties af te stemmen op het natuurlijke ritme van je ziel.

Meer informatie >>

Big image

Concert van Ravi Ramoneda

Ravi Ramoneda is een jonge zanger en muzikant uit Barcelona, die met zijn prachtige helingconcerten de wereld over reist. In 2006 ontmoette Janosh hem in Barcelona, waar hij een muzikale bijdrage zou leveren aan een van de workshops. Dit maakte wel zo’n diepe indruk, dat Janosh zich voornam om Ravi ooit nog eens naar Nederland te halen. Die belofte wordt dit najaar werkelijkheid als Ravi live de opening verzorgd met een mini-concert. Zijn muziek is als een streling voor de ziel, met mooie chants en teksten die je raken. Ravi bespeelt verschillende instrumenten zoals klankschalen, didgeridoo, harmonium, gitaar en percussie-instrumenten als de tabla en de hang. Maar zijn meest bijzondere gave is zonder meer het intuïtief toevoegen van chants in het Sanskriet, een taal die spreekt tot het hart en je doet verlangen naar meer.

Big image

Afsluiting door Sherwin Kirindongo

We eindigen onze reis in stijl met een ritueel waar nog lang over gesproken zal worden! Sherwin Kirindongo, percussionist van o.a. Ruth Jacott en Giovanca, neemt de leiding in een ritmische finale waar iedereen aan mee mag doen. Tijdens zijn werk voor Musicians Without Borders, een organisatie die muziekprojecten organiseert in conflictgebieden (o.a. Bosnië, Rwanda en Palestina) heeft hij een manier gevonden om zowel grote als kleine groepen in een relatief korte periode aan het spelen te krijgen. Door zijn enthousiaste manier van ondersteunen, stimuleert hij een ieder om als individu van een grote groep alles uit jezelf te halen. Dit bracht hem bij projecten als Dance4live, Cliniclowns, Nierstichting, Zmokscholen en ander speciaal onderwijs. Zijn filosofie is: niet denken maar doen! Ga mee op de flow, beleef een ritmische reis en ontdek de oorsprong van de cadans in ieder van ons!

Datum: zondag 13 december 2015
Tijd: 13.30-17.30 uur

Prijs: 35 euro
Locatie: Jaarbeurs Utrecht – Polar Zaal (1e etage)

Reserveer je plek >>