Zambet cu ceai

Tantra- o lume magica ! - la Tg. Mures

Big image

"Zambet cu ceai" te asteapta pentru doua ore de buna dispozitie intr-o atmosfera prietenoasa

Joi 9 aprilie la ora 18.00 te invit la a o intalnire la care vom vorbi despre tantra.

Tantra este un mod de viata sau o cale spirituala care pentru mine inseamna o atitudine de totala deschidere catre experimentarea Vietii intr-un mod constient. Tantra este o cale foarte eficienta de evolutie spirituala, dar cu cele mai mari ispite. Din aceasta cauza este necesara intelegerea si controlul energiei sexuale, altfel vei ramane blocat in dorinte, obsesii sau vici.


"Zambet cu ceai" este un proiect care va cuprinde o serie de intalniri in vederea crearii unui cerc de oameni frumosi, in care sa ne simtim bucurosi, echilibrati si liberi sa ne exprimam gandurile si sentimentele noastre sincere.


Intr-o atmosfera placuta, savurand un ceai, vom impartasi experientele noastre legate de tantra si vom face mai multe tehnici si meditatii tantrice, unele ghidate cu toba samanica.


Gazda voastra Zsombor Keresztes este un ghid in explorarea constienta a Vietii. El si-a dedicat ultimii sase ani cunoasterii de Sine. Experimentand mai multe cai spirituale a dezvoltat pe baza revelatiilor avute tehnici simple si foarte eficiente de transformare interioara. Este practicant al samanismului siberian.

Acum foloseste exercitiile si tehnicile invatate si cele noi create in sesiuni de consiliere si tratamente , iar cu ajutorul workshopurilor indruma persoanele interesate in Aventura Vietii.


Informatii suplimentare despre Zsombor Keresztes

https://www.facebook.com/keresztesvzsombor

Practici personale : https://www.smore.com/t7usm-practici-personale

Puteti afla detalii despre scoala "Lumea Intelepciunii si a Aventurii Spirituale"( The World of Wisdom and Spiritual Adventure) a carui membru este la urmatoarele link-uri:
http://www.theworldofwisdom.org/
https://www.facebook.com/SchoolofWisdom


Important ! Anuntati participarea voastra pe email vagacskz@gmail.com sau telefonic la numarul 0757-491520 .

Contributia voastra este pe baza de donatie. Donatia recomandata 20 Lei.


Dati mai departe informatia referitor la acest eveniment la cei care considerati ca ar rezona cu el.


Va imbratisam cu drag !

Zsombor

Zambet cu ceai

Thursday, April 9th, 6-9pm

Târgu Mureș, Mureș County, Romania

Târgu Mureș, MS

Str Bailor nr 1 , Tg.Mures