Sportieve uitdaging?

Unique Cheers Cheerleaders zoeken leden

De rotterdamse cheerleading vereniging zoekt nog nieuwe leden:

De Rotterdamse Cheerleading vereniging de Unique Cheers Cheerleaders zoeken ook in 2014 naar nieuwe leden. De naam ‘Unique’ hebben wij gekozen, omdat wij vinden dat iedereen uniek is door zijn eigen identiteit: je persoonlijkheid, je manier van denken en je eigen mening. Dat kan je tot uiting brengen bij Unique Cheers. Wij zijn oprecht wanneer wij zeggen dat iedereen welkom is bij ons, die daadwerkelijk voor de sport cheerleading willen gaan en wat wil leren.

De sport cheerleaden is voor velen van ons een stap hoger en verder na het turnen of dansen. Het is niet alleen voor de afwisseling maar ook omdat het topsport is. De trainingen bestaan uit dansen, tumbling (turnen) en stunten (acrobatiek). Sinds vorig jaar september (2013) zijn wij ook begonnen met Partnerstunten waarbij het gebruikelijk is dat er een stuntgroep is die bestaat uit twee personen. Die bestaat normaal gesproken uit een jongen en een meisje.

Bij het woord cheerleaden haken veel jongens al af, waarom? Cheerleading is een serieuze sport die erg veel kracht eist van de gene die tillen. Je tilt een persoon op in plaats van de gebruikelijke gewichten, je gebruikt je lichaam voor de evenwicht en je coördinatie om te zorgen dat alles goed gaat.

Natuurlijk horen ook kracht- en lenigheidsoefeningen erbij. Naast het trainen geven we demonstraties en shows en zijn het gehele seizoen te vinden als cheerteam bij de eredivisiewedstrijden van ijshockey van de Dordrecht Lions.

Ons team is jong, dynamisch en vol energie.

Ben jij de gene die wij zoeken?:

''Houd jij van sporten en het echte teamwerk? Wil jij er hard voor werken en het hoogste bereiken in sport en competitie? Vind je zowel dansen als turnen als acrobatiek leuk, maar ben je aan een nieuwe uitdaging toe? Kom dan naar de Unique Cheers Cheerleaders in Rotterdam en test zelf hoe leuk cheerleading is en bij jou past! Er is bij ons nog plaats voor jongens en meiden, die een aanwinst willen zijn voor ons team.”


http://www.unqiuecheerleaders.com of https://www.facebook.com/UCCheerleaders?fref=ts

Unique Cheers Cheerleaders

De Unique Cheers Cheerleaders zijn opgericht op 12 december 2012 door Priscilla Overdijk en Desirée Kraets. Op dit moment is de sport Cheerleaden in Nederland nog niet zo bekend. Daar willen wij graag verandering in brengen.Trainingen op elke dinsdag en donderdag avond van 19.30 tot 21.30 uur in Rotterdam Zuid.

Leeftijd vanaf 13+

Unique Cheers Cheerleaders -Stuntday 16 juni 2013
Unique Cheers Cheerleaders - music Florida R.O.O.T.S + Rihanna Cheermix