VIDA A ALTRES PLANETES?

REALITAT O FICCIÓ?

EVIDENCIES QUE HO ASSEGUREN

Fa un temps que el Curiosity va descubrir mol·lècules orgàniques al terra de Mart. Aquestes mol·lècules no van poder ser investigades, ya que no hi havia ningún científic, ni el propi Curiosity podia estudiar el comportament d'aquelles mol·lècules.


Com era d'esperar no es va poder assegurar que hi hagués vida a Mart, ya que les imatges i petits estudis que va fer l'explorador no van ser fucicients per donar solidessa a l'investigació.

A MART NO, PERÒ A ALTRES PLANETES?

Les preguntes més preguntades: Hi ha altres sistemes planetaris? Hi ha vida més enllà del sistema solar?


Al voltant de l'estrella Beta-Pictoris, va descobrir-se un disc protoplanetari format per un gran nombre de cometes, uns 150 dels quals cauen cada any a l'estrella. És probable que a la part central hi hagi planetes i que la vida pogués desenvolupar-se en algun d'ells, com va passar a la Terra, partint de la matèria

Big image

SEGONS ALGUNES FILTRACIONS...

Segons algunes filtracions de científics que traballàven a l'estació d'observació més important dels Estats Units, hem pogut informar-nos de:


- "Allà tot és molt secret, i jo he pogut conèixer gent amb fotografies que si surten a la llum, podriem assegurar un 100% que hi ha vida a planetes. Eren fotografies on es veia clarament un planeta amb refugis, on clarament podiem veure els marcians fent vida normal.


Segons el que ens pot oferir aquest científic, podem veure que clarament no estem sols, sinó que tenim companyia, a molts anys llum, però segons algunes declaracions que ens ha donat, no creo que en visitin, ja que estàn molt més retrasats tecnologincament que nosaltres.

TIPUS DE EXTRATERRESTRES (SUPOSICIONS)

Big image

FILTRACIONS DE VIDEO DE LA NASA

IMPACTANTE! NASA Filtra Video De Extraterrestre Capturado Vivo

BIOGRAFIA BUZZ ALDRIN

BUZZ ALDRIN

Buzz Aldrin, el 2º hombre en pisar la luna, admite que un ovni acompaño al apolo XI, cuarenta y tres años después de efectuarse la celebre misión de la llegada publica a la Luna, el astronauta Buzz Aldrin, el segundo hombre que pisó el “satélite” de la Tierra, confesó que vio un objeto volador no identificado junto a la nave Apolo 11. Aldrin presentó un segmento de 3.5 minutos del video captado durante la aproximación a la Luna, en el canal de televisión Science. En la cinta aparece un objeto muy extraño que acompaña a la nave Apolo.

AUDIO QUE VAN ENVIAR ELS EXTRATERRESTRES A LA NASA

baalbelial

Extraterrestres by baalbelial