Kom naar het Benefiet Festival

Anasheed Lezingen Artiesten Buffet Henna Islammarkt Veiling

Kom 10 maart naar de Sluis in Gouda van 14h00 tot 19h00

Een groep enthousiaste vrouwen organiseert op 10 maart een Benefiet Festival met een leuk en inspirerend programma. Talentvolle artiesten zoals Anasheed Band Safae en solo artieste Souad houden een performance. Ook worden er inspirerende lezingen gehouden over de Islam. Lekkere hapjes en drankjes ontbreken natuurlijk niet. Tussendoor worden mooie produkten geveild, die door onze donateurs zijn aangeboden. De opbrengst gaat volledig  naar de bouw van een moskee in Zoetermeer.

Benefiet Festival voor vrouwen

Sunday, March 10th 2013 at 2-7pm

2 Ankerpad

Gouda, ZH

Entree 10 Euro (voorverkoop) Kaartjes zijn aan te schaffen door een mail te sturen naar benefiet-icz@hotmail.com en het bedrag over te maken op rekeningnummer 5030527 tnv Stichting ICZ ovv Benefiet Festival 10 maart. Na ontvangst van uw bijdrage zetten wij u op de gastenlijst. De opbrengst wordt volledig gedoneerd aan stichting ICZ (www.stichting-icz.nl) ten behoeve van de bouw van een moskee in Zoetermeer. Het festival is alleen toegankelijk voor vrouwen. De ruimte is niet geschikt voor kinderen. Foto´s en video opname is niet toegestaan om de privacy van alle bezoekers te garanderen.
Ontvangst met thee en hapjesPresentatie over de opbrengst van de benefiet Optreden Anasheed Band Safae Lezing Islam Optreden artieste Souad PauzeOptreden Anasheed Band Pauze met Islamitisch Marktplein en Henna versiering Veiling Optreden artieste Souad Lezing Islam Afsluiting