СВЕКАТЕКС

КОМФОРТ И СТИЛ ЗА ВАШИЯТ БИЗНЕС

Свекатекс се грижи за комфорта, удобството и визията на вашите служители!


Дейността на фирмата е производство и търговия на едро и дребно в две основни направления–производство на РАБОТНО ОБЛЕКЛО и СПАЛНО БЕЛЬО. Ние разполагаме с два производствени цеха,изцяло оборудвани с високо-технологични и ефективни машини с висока производителност на качествени текстилни продукти както и с екип от квалифициран персонал.

www.svekatex.com

В нашият сайт ще намерите широка продуктова гама от артикули на разумни и конкурентни цени!

СВЕКАТЕКС официален представител за България на водещи марки в производството на защитни обувки!


Висока сигурност и комфорт в съчетание с привлекателен дизайн е философията на TALAN!

Немската компания е с 90 годишен опит в производството на защитни работни обувки от естествена кожа.Те залагат на внимание към детайла-контури,шевове и специално подбрани материали са доказателство за високото качество,което гарантира безопасността на краката дори в екстремни ситуации!

Свежата и млада компания Giasco е създадена през 1971г. в Италия. С голям ентусиазъм те навлизат в производството на защитни обувки,гарантирайки качество,иновации,високи технологии и стилен дизайн.
Z-STYLE е една от водещите фирми за производство на защитни обувки в град Злин,Чехия! Те са създатели на две собствени марки BENNON и ADAMANT.
ТУК ще откриете възможности да екипирате Вашите служители и работници в съответствие с изискванията за безопасност и ще можете да изберете модели отговарящи на Вашите предпочитания, които са удобни, стилни и допринасят за комфорта на работното място.Ние предлагаме и услугата изработване работни облекла по модел и индивидуален проект на клиента, както и бродерия и ситопечат на фирмени знаци и надписи върху работното облекло. Работим и с материали на клиента (на ишлеме). Свекатекс Ви предлага изготвяне на индивидуална оферта с преференциални цени!

Магазин за Работно облекло

Заповядайте в новооткритият магазин на Свекатекс ЕООД!