Inconjunction

Innovate 2 Match

De buitenboordmotor voor uw bedrijf

Inconjunction biedt kleine tot middelgrote bedrijven die graag aan de eigen ontwikkeling willen werken tijdelijk ondersteuning in vorm van een multidisciplinair team. Zo kan het bedrijf de gewenste stappen zetten. Onderdeel van het plan is, dat - als er een click en ruimte is - één van de teamleden doorstroomt naar het bedrijf en daar helpt, de resultaten verder te verankeren en te verstevigen.
Big image

Wat biedt Inconjunction?

Inconjunction stelt op basis van uw vraag een multidisciplinair team samen, dat door een projectleider wordt begeleid om zeker te stellen, dat de resultaten, die u voor ogen heeft worden behaald.

Hierbij kan het zowel om organisatieontwikkeling, procesontwikkeling en/of productontwikkeling gaan.

Daarnaast biedt Inconjunction de dienst om subsidieonderzoek op de door u gewenste ontwikkeling uit te voeren. Zijn er subsidies mogelijk, kan Inconjunction voor u de aanvraag verzorgen.

Big image

Teamleden

Het team wordt samengesteld uit net afgestuurde enthousiastelingen, die op zoek zijn naar eerste werkervaring en zich zelf aangevuld met ervaren professionals, die in de huidige maatschappij om de meest uiteenlopende redenen niet of onvoldoende weer aan de bak komen. Voor ons tellen kennis en passie. We willen mensen een kans bieden, zich op concrete projecten te bewijzen.
Big image

Wie zijn wij?

Harry Kloezen

Hermen Wehkamp

Paul Leijs

Anke Sitter