Sofie's LOVE

Wekelijkse nieuwtjes uit de LOVE wereld van SOFIE

Jaargang 1 - oktober 2014 - Nr. 11

Welkom bij Sofie's LOVE. Hét online magazine waarin we u - de trouwe lezer - laten kennismaken met de LOVE wereld van Sofie.

Nog 5 warme maaltijden
Nog 4 telefoontjes om alles te controleren.
Nog 3 nachtjes slapen
Nog 2 dagen verlof genomen om van hot naar her te rijden
Nog 1 keer alleen wakker worden

Nog een heel leven om samen te genieten!


Veel lees, kijk en luisterplezier!
Sofie's vrijgezelle-redactie-team

Interview 1

Manon, Elien, Liesbeth en Joke - de vriendinnen van de vrienden van...


Lieve Sofie,


Wij, wij zijn de vriendinnen (van de vrienden) van de Carlos en ondertussen ook vriendinnen van jou, of dat hopen we toch. Doorheen de laatste vier jaar hebben we al enkele herinneringen samen opgebouwd. Zo hebben we ondermeer ijsjes in Veltem, muziek maken in Ennal, Liesbeth leren zingen (good luck ;)), dansen tijdens tinto verrano feestje, zumba op “scream and shout” en dit niet enkel tijdens de zumba, dansen op koptelefonenfeestje in Brugge, sauna doen (overwinning voor zowel Elien als Joke), skiën met de poep ver naar achteren, lunchen in Leuven en zoveel meer. Als laatste willen we je eeuwige optimisme en je vrolijke uitstraling benadrukken. Dit zorgt steeds voor een fijne sfeer. Je kan dus zien dat er al een boel mooie herinneringen zijn opgebouwd en we kijken er naar uit om er nog een hoop bij te maken.


Veel succes in het avontuur dat het huwelijk heet. Geniet!


Dikke zoenen van Manon, Elien, Liesbeth en Joke

video van de week

Iedere week selecteren we zorgvuldig een video voor Sofie.
Een trailer van de nieuwste romantische komedie, een videoclip van hét romantische nummer bij uitstek, schattige hondjes ...

Deze week nog een lief nummer over; samen de afwas doen, de afstandsbediening delen, elkaar verzorgen, kortom... samen oud worden.

Tot zaterdag!
Grow Old With You - Adam Sandler