Ondernemen in de dierensector ?

Nieuwe workshop 'Ondernemerschap' op zaterdag 19 april 2014

Business Modeling

Ondernemers moeten snel en doortastend kunnen reageren om 'in business' te blijven in een sterk veranderende wereld. Daarvoor is gedegen gereedschap nodig. In deze workshop wordt een stevige basis gelegd op het gebied van business modeling en gaan de deelnemers onder begeleiding aan de slag met het maken van een Business Model Canvas, een beproefd concept, voor de eigen (bestaande danwel toekomstige) onderneming. Het canvas - 9 bouwstenen die samen het businessmodel vormen - legt het fundament onder het eigen bedrijf en maakt de samenhang van de verschillende onderdelen inzichtelijk. Individuele coaching, kennisdeling, uitwisselen van ervaringen, groepsdiscussies en het analyseren van praktijkvoorbeelden maken onderdeel uit van de workshop. U gaat naar huis met een professionele basis voor uw bedrijf.


Business Model Canvas Explained


  • Datum: zaterdag 19 april 2014
  • Tijd: van 10.00 - 16.30 uur. Inloop vanaf 09.30 uur.
  • Kleine groepen van minimaal 10 en maximaal 15 deelnemers per workshop.
  • Bestemd voor iedereen met plannen om een eigen bedrijf te starten in de groene sector / dierensector, of op zoek naar ondersteuning ná de opstartfase.
  • Persoonlijke coaching gericht op uw eigen (toekomstige) bedrijf.
  • Inclusief koffie, thee, mineraalwater, tussendoortjes en uitgebreid lunchbuffet.
  • Sluitingsdatum voor reserveringen: 19/02/2014. Vol=vol.
  • Klik hier voor meer informatie en direct online reserveren en betalen.


WildWorld B.V.

WildWorld B.V. is een innovatief cross-media projectbureau, gespecialiseerd in projectontwikkeling en mediacreatie rondom het themagebied wildlife, natuur & duurzaamheid. WildWorld B.V. opereert als dynamische netwerkorganisatie met een vaste kern van zelfstandige professionals. Afhankelijk van het type projecten en de benodigde expertise wordt aanvullende ondersteuning op projectbasis aangetrokken en ingezet. Deze manier van werken maakt het niet alleen mogelijk om op efficiënte en effectieve wijze de projectdoelstellingen te realiseren, maar zorgt er ook voor dat WildWorld B.V. als full-service bureau kan opereren.