PRVOMAJSKI POHOD NA TOJZLOV VRH

Vabljeni na PIKNIK Z ŽIVO GLASBO in POHOD - Tojzlov vrh

Preživite 1. MAJ na pikniku v naravi nad Mariborom

Pridružite se nam na PRVOMAJSKEM PIKNIKU v ponedeljek, 1. MAJA 2017, ko na Tojzlovem vrhu ponovno organiziramo Tradicionalni pohod in piknik z živo glasbo.


Pomagajte nam, da za dogodek izve čim več ljubiteljev narave in obvestite tudi vaše prijatelje. Upamo, da se tudi letos srečamo na Tojzlovem vrhu - Gaj nad Mariborom. Veseli bomo vaše družbe!

Prireditev bo potekala po naslednjem programu:

POHOD/ob 10h: Zbor ob 10. uri v Bresternici pred Domom Krajanov, od koder se napotimo na pohod po DREMLJEVI POTI do Tojzlovega vrha.

*****
PIKNIK Z ŽIVO GLASBO/ob 12h: Planinski dom »Obrtnik« na Tojzlovem vrhu bo poskrbel za kulinarično ponudbo (jedi iz žara, enolončnice, sladice in razne pijače). Ob zvokih ansambla ŠANK KVINTET bo poskrbljeno tudi za glasbeno popestritev sobotnega popoldneva. Pričetek ob 12. uri.
*****

v sodelovanju z DRUŠTVOM MLADIH KREATIVCEV SLOVENIJE, ki pri nas redno organizira razne tabore in doživljajske dneve, bo poskrbljeno tudi za OTROŠKO ANIMACIJO.


*****

Vstopnine ni, prinesite le dobro voljo! Vljudno vabljeni na TOJZLOV VRH!

Za dodatne informacije smo dosegljivi po e-pošti: info@planinski-dom.com ali

na gsm: 031 651 642 (Mario Čovran).


**Vabljeni tudi, da kadarkoli z nami podelite spomine iz predhodnih obiskov Kozjaka, nam predstavite vaše izkušnje, vaše društvo ter da nas ponovno obiščete po kateri izmed markiranih poti in se vpišete v našo vpisno knjigo ali požigosate svojo planinsko knjižico :)

PD "Obrtnik" na Tojzlovem vrhu - Gaj nad Mariborom

Planinski dom "Obrtnik" na Tojzlovem vrhu je od Maribora oddaljen le 16 km in nudi prelep razgled na Maribor, Pohorje in podravske ravnice.
Nudimo PRENOČIŠČA, KOSILA, OKREPČILA, za razna PRAZNOVANJA, DOGODKE in DRUŽENJA pa je na voljo notranji in zunanji prostor, otroški kotiček in piknik prostor. Vabljeni v prijeten naravni ambient nad Mariborom.

Več o dogodku: https://www.facebook.com/planinskidom.tojzlovvrh
ali na spletni strani: www.planinski-dom.com.