English Language Centre

Organizon kurse të Matematikës

Përgatitje për Test kombëtar dhe test të maturës

Kurse Grupore

5 X në javë nga 60 min

50 € (max 10 persona në grup)

Kursi zgjatë 1 muaj.


Lirime për anëtaret e së njëjtës familje.

ELC 1: Rr. Eqrem Çabej p.n.

pranë Institutit Albanologjik dhe

Fakultetit të Edukatës Fizike, Prishtinë

ELC 2: Rr Shefqet Shkupi

pranë stacionit te autobusëve. Emshir Prishtinë