You'll never wear that again

Klädbytarmingel den 11 september

Skynda fynda

Efter vårens succé där runt 150 plagg fick nya lyckliga ägare följer vi upp med ett höstevent. Kvällen bjuder på fantastiska möjligheter att fynda bland vänninors plagg, skor och smycken. Precis som förra gången finns afterworkmat och vin till självkostnadspris. Höstens kväll bjuder på förbättrade möjligheter att prova och spegla sig och fota gärna dina plagg du tänkt ta med och ladda upp på vår instagram-feed #jagbyterbort.


Kvällen går till så att allt som man vill byta bort lämnas in till den gemensamma "garderoben". När det är dags för byte får man helt enkelt ta det man tycker är snyggt och behöver inte 1) betala 2) byta med en speciell person. Bytet får dummies: Lämna nått du inte längre gillar/kan ha/passar din nya fräscha stil och ta nått annat du gillar!

Instagram #jagbyterbort

Följ direkt via instagram eller via rss : Jagbyterbort

eller varför inte via http://searchinstagram.com/JAGBYTERBORT

Här du inte en öppen profil eller inte instagram? Då har du två alternativ: mejla roliga bilder till maria eller alexandra eller använd dropbox länken som finns med i anmälningsmejlet du får efter osa!

17:30 - 18:00 Inlämning

18:00 - 18:45 Showroom

19:00 Väljer nya plagg

Att tänka på när du rensar i din garderob

Du får gärna ta med kläder, skor, smycken och väskor. Det finns inte någon gräns på hur många saker du får ta med denna gång men för att hålla hög kvalitet på inlämnade fynd är det viktigt att du funderar på om du tror någon skulle vilja bära t.ex. plagget. Det du tar med ska vara rent och helt. På plats sorterar vi på färg. Nytt för denna gång är att vi testar med två nya hörn: Oanvänt och inte riktigt helt . De för att ge alla lite bättre överblick. Alla storlekar är välkomna och i våras fanns allt från xs till xl:)

Klädbytarmingel

Thursday, Sep. 11th, 5:30pm

Plats meddelas en vecka innan kvällen, Norrköping

Den här kvällen kräver anmälan. Efter det kommer ett instruktionsmejl med plats etc . Eventet är för inbjudna + vänner.

Det är snällt att dela

I övre hörnet kan du dela den här flyern till någon du vill ta med dig eller mejla adressen direkt till en vän.
Loading form...

Välkommna!