Join the Pascucci Club now!

Pascucci gaat uitbreiden in de verkooppunten in 2016.

Wie is Pascucci ?

Pascucci levert denim aan vele internationale modefabricanten. Hierdoor is er in loop der jaren een hechte band en vooral nauwe samenwerking ontstaan met de designers. Vele ideeën qua denim behandelingen zijn uitgewisseld, en tot blije verbazing worden onze toepassingen door vele grote mode ontwerpers gebruikt. Vandaag de dag zijn wij door de grote mode ontwerpers bevoorrecht om gezamenlijke ideëen en toepassingen ook in eigen atelier te gebruiken. Pascucci Est. 2015 ‘designed in Amsterdam - crafted in own workship’

Waarom Pascucci in 2016

Het is een feit dat het middensegment onder hoge druk staat consumenten, prijzen, leveranciers,online alles veranderd in een razend tempo!


Wij van pascuccijeans zien dit niet als een probleem, maar als een kans en u als winkelier bent van harte welkom om samen met ons te profiteren van deze kansen!


De voordelen om met pascucci samen te werken in 2016:


1. Goede Marges van 2.7 tot 3.5


2. Geen concurrentie van hetzelfde merk/model in 1 straat

(per 50.000 inwoners max 1 verkooppunt).


3. Pascucci heeft geen eigen winkels en verkooppunten krijgen exclusiviteit.


4. Pascucci heeft een zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding

(de consument is prijsbewust geworden).


5. U hoeft als winkelier niet voor te orderen wij werken vanuit voorraad met onze collectie Jeans, shirts, overhemden en Colberts.


6. Pascucci beschikt over een groot aantal licenties die wij in 2016 ook zeer zeker zullen gaan gebruiken voor onze collectie!


Tot slot wilt u geen groot inkooprisico, voorraadrisico, margeverlies, concurrentienadeel van u eigen leverancier, maar wel exclusiviteit, kwaliteit, minder voorraad en wel de omzet neem dan contact met ons op!


Wij wensen een ieder succes in 2016!