Milon Cirkel

Big image

De nieuwste revelatie in fitnessland !

Als eerste in groot Antwerpen pakt Fitality Deurne uit met de laatste revelatie in de fitnesssector, de “MILON CIRKEL”! De allernieuwste toestellen met een uniek concept dat 15x meer resultaat garandeert dan klassieke fitness en dit in slechts 44 minuten !


De Milon Cirkel is een afwisselend oefenprogramma op een cirkel van zes verschillende volautomatische fitnesstoestellen (kracht & cardio). In het midden van de cirkel staat een waterzuil die aangeeft wanneer u naar het volgende toestel moet overstappen. Per toestel worden uw persoonlijke instellingen opgeslagen op een chipkaart. De volledige training, inclusief opwarming, duurt slechts 44 minuten.

Gegeven door speciaal opgeleide coaches !

Gratis Proefweek

Hoe lang denkt u er al over na om de drempel over te stappen bij een sportschool? Bij Fitality helpen wij u graag op gang. Start nu met een Gratis Proefweek!

Vrijblijvend kennismaken, geen risico

Voor alle nieuwe leden geldt: de 1e week is een Gratis Proefweek, omdat u dan altijd binnen 7 dagen kan beslissen of het sporten bij Fitality iets voor u is. Bevalt het niet? Dan kan u stoppen zonder verdere verplichtingen.

Uurrooster

Maandag tot zondag: 09u00 tot 09u30

Maandag tot vrijdag: 18u00 tot 18u30 / 20u00 tot 21u00