Música per Créixer

SEMINARIS MARÇ/ABRIL 2021

- Formació en Streaming -

Amigues i amics,


Amb molta alegria, tenim el goig de presentar en el proper any 2021 quatre seminaris de Música per Créixer plens de recursos didàctics, idees, cançons, danses, ritme i relaxació pels més petits de 0 fins a 5 anys. Aprendrem com fer una sessió de música potenciant l’atenció.

Tornarem a descobrir la màgia d’aquesta primera etapa infantil, on tot és possible amb la música, base de tota educació completa.


Us hi esperem!!

Eulàlia Abad i Mireia Calduch

Amb Eulàlia Abad i Mireia Calduch

A qui va adreçat?

A tots els educadors que vulguin iniciar el camí de la música amb els nens i nenes de 0 a 5 anys. Mestres de llar d'infants i educació infantil, mestres especialistes de música, pedagogs, estudiants de música, estudiants de pedagogia musical i mestres d'ensenyaments de règim especial.

DESCRIPCIÓ DELS SEMINARIS

  • Seminari 1- Les Cançons: 6 de Març 2021 16:00h a 19:00h impartit per Eulàlia Abad

Un recull de cançons bressol rítmiques, didàctiques i divertides pels més petits, per potenciar la sensibilitat musical i l’amor per la música. (0 a 3 anys)


  • Seminari 2 - Ritme, imaginació i danses: 13 Març 2021 16:00h a 19:00h impartit per Mireia Calduch

Amb petits exercicis treballant uns objectius musicals concrets potenciarem el moviment i les danses introduint els valors.

(3 a 5 anys)


  • Seminari 3 - Audició i relaxació: 10 Abril 2021 16:00h a 19:00h impartit per Eulàlia Abad

Amb músiques escollides, cançons, contes, titelles i campanes, descobrirem el goig i la màgia de l’audició i de la relaxació, amb moviment i estàtica.


  • Seminari 4 - Com preparar una sessió de música: 24 Abril 2021 16:00h a 19:00h impartit per Mireia Calduch

Amb cant, audició, moviment i relaxació aprendrem a organitzar una sessió musical per nens de 1 a 3 anys d’una forma divertida i didàctica alhora.

CALENDARI, HORARI I PREU

CALENDARI:

  • dissabte 6 i 13 de Març de 2021
  • dissabte 8 i 24 d'Abril de 2021


HORARI:

  • de 16:00 a 19:00


PREU:

  • 1 seminari: 48 Euros
  • Tots els seminaris: 144 Euros

*Forma de pagament a través de INGRÉS O TRANSFERÈNCIA (una vegada omplert el formulari d'inscripció rebreu les dades de pagament al vostre correu)

*Curs en línea Reconegut per a Docents del Departament d'Ensenyament si t'apuntes a tot

*Curs Bonificat per a empreses

*La factura del curs s'emet amb les dades de la inscripció. Si vols factura amb altres dades (Escola on treballes, Institució...) l'has d'indicar en el formulari d'inscripció. No es podran canviar les dades una vegada efectuat el pagament.

Les MESTRES

Eulàlia Abad

Pedagoga i cantant. Ha compaginat el cant amb la pedagogia treballant en escoles bressol i de música de Barcelona, amb nens fins a 5 anys, utilitzant mètodes prestigiosos como els de Martenot i Willems. Durant els últims 20 anys dedicada a la recerca, elaborant i desenvolupant el seu propi mètode d’educació musical Música per Créixer, especial per nens de 0 a 3 anys. Ha donat formació d’aquesta metodologia en diverses escoles, centres i col·lectius de Catalunya i València, i a El Musical de Bellaterra; tenint diferent tipus d’un nombrós alumnat, com llevadores, mestres, musicoterapeutes, músics, cantants, etc. Ha impartit tallers del mètode als departaments d’infantil i de magisteri de la Universitat de Barcelona, dirigits pel Doctor Josep Gustems.

Ha treballat en recerques, com per exemple, l’estudi del so de les campanes, i la seva repercussió en la relaxació i atenció amb nens de 2 anys, amb la musicoterapeuta Catherine Clancy. Va inaugurar el projecte Música i Valors, i ha impartit diversos seminaris en diferents centres i escoles bressol, així com també al Musical de Bellaterra.

Ha fet el seguiment i direcció del projecte Música i Valors a l’escola infantil Llar d’en Pitus de Bellaterra amb la col·laboració del conservatori El Musical de Bellaterra. Ha treballat i treballa elaborant material didàctic per nens i nenes de 0 a 5 anys. Recentment ha creat l’Associació Art per Créixer, amb Mireia Calduch.

www.eulabad.net

amb la col·laboració de Mireia Calduch

Professora de música des de fa més de vint anys, especialitzada en infants de 0-7 anys. Dirigeix l'Escola de Música ‘Associació Musical Si Fa Sol a Santa Coloma de Cervelló; alhora dona classes als grups de sensibilització (de 3 a 5 anys), i Iniciació (de 6 a 8 anys), a adults i, també classes de piano a diferents edats.

Va ser deixeble del gran pianista i compositor Antoni Besses. Des del gener de 1998, dirigeix la Coral Tardor de La Floresta (St.Cugat). En l'actualitat, també, forma part de l'equip de la pedagoga i creadora del Mètode: ‘Música per Créixer’, Eulàlia Abad, utilitzant la seva metodologia en la franja d'edat primerenca 0-5 anys. Ha estat especialista de música a les Escoles Bressols: ‘Patufet’ de Cerdanyola, ‘Mainada’ de Barberà del Vallès i ‘Tortugues’ de St.Cugat del Vallès. En aquests moments, i des del curs 2013-14, és l'especialista de música a l'escola bressol ‘La Llar d'en Pitus’ de Bellaterra on es treballa el projecte ‘Música i Valors’ amb la colaboració de El Musical de Bellaterra. Dóna cursos de formació per a mestres d'escoles bressol utilitzant, també, el mètode ‘Música per Créixer’. Ha creat amb Eulàlia Abad l'Associació Art per Créixer per nens i adults.

Funcionament

Aquest curs està dividit en quatre seminaris que s'inparteixen de manera online.

Cada seminari té una part de materials enregistrats en la que es parla dels diferents temes proposats i on es veuran també casos pràctic en els que hi intervenen Eulàlia Abad i/o Mireia Calduch amb diferents grups de nens i una altra part en la que les persones inscrites treballaran directement amb les professores de manera online però a temps real a través del nostre campus virtual.