Lijepa koža neka bude vaš izbor!

Camille pužev gel s Aloe verom radi za vas

Riješite se mrlja i uklonite bore uz Camille pužev gel!

Camille pužev gel, zbog svoje snažne formule, najprodavanija je marka puževog gela u Europi. Ovaj gel sadrži ekstrakt obnavljajuće puževe sluzi ( služ puža Helix Aspersa Muller prikupljenu na prirodan način) te je obogaćen s Aloe Verom koja dodatno pojačava djelovanje ovog gela. Može se upotrebljavati na cijelom tijelu ( lice , ruke, noge…) te je vrlo učinkovit. Preporučuje se ženama i muškarcima koji žele popraviti stanje svoje kože.


Kako je nastao?

Prije dosta godina, liječnici specijalizirani za liječenje rana savjetovali su pacijentima da preko rana i ožiljaka nanose puževu sluz ( nakon plastičnih operacija i sl.) Puževa sluz postizala je zadivljujući efekt zarastanja i obnove kože. U međuvremenu , metoda prikupljanja puževe sluzi na prirodan način usavršila se u Čileu gdje se to radi bez dodavanja bilo kakvih aditiva ili neke kemijske obrade. Taj ekstrakt stavili smo u naš gel koji se koristi diljem Europe za prevenciju i liječenje problema s kožom.


Camille pužev gel pogodan je za sve tipove kože. Registriran je u Europskoj Uniji , testiran je i siguran za upotrebu. Ne sadrži parabene.


Osim ekstrakta puževe sluzi Camille pužev gel sadrži i čudotvornu Aloe Veru što ga čini još boljim i jačim. Aloe veru barbadensis stari su Egipćani nazvali "biljkom besmrtnosti". U tradicionalnim medicinama nazivaju je "lijekom za ravnotežu" i "tihim iscjeliteljem" jer ubrzano obnavlja suhu, nadraženu i oštećenu kožu te ublažava alergijske i druge neugodne dermatološke probleme. Intenzivnom snagom vlaženja potiče stvaranje kolagena u koži te posljedično usporava njezino starenje.

Nazovite nas i naručite svoj Camille pužev gel još danas!

Možete nas nazvati svaki dan od 8:00 do 20:00 sati na brojeve telefona

031373289

0913355062

0913355064

Ili nam pošaljite e mail na info@procreatio.eu

Mi smo PROCREATIO d.o.o.!

Već 6 godina brinemo o vašem zdravlju i ljepoti. Ekskluzivni smo zastupnici tvrtki AO2 i Absonutrix, a u našem asortimanu imamo i mnoge druge brandove proizvoda za ljepotu.


Vaše zdravlje i lijepota naša su misija!

Big image