DA RADITE BEZ SEFA NAD GLAVOM!

RADITE OD KUCE I ZARADITE

AKO VAM TREBA POSAO ILI DODATNA ZARADA PRIKLJUCITE SE I POCNITE DA RADITE


DA LI VAM TREBA POSAO ILI DODATNA ZARADA


Potrebni saradnici za rad na racunaru od svoje kuce , uslov da imate osnovno znanje na racunaru , nisu bitne godine ili iskustvo.

Znanje engleskog nije potrebno jer na svakoj stranici imate prevodioca. da li ste zavrsili skolu i koju ni to nije potrebno.

Rdili bi ste iz svoje kuce odradjivali zadadke koji su obavezni i stvarali sebi tim .

postoji nekoliko nacina zarade ali sve zavisi od vas , isplata je svakog 10tog u mesecu tek kada zaradite prvih 20$ dolara.

Pomoc u materijalu , webinarima i podrska 24/7 .

Za svako pitanje i pomoc bicu dostupna ja ili neko od mojih kolega.

DA RADITE BEZ SEFA NAD GLAVOM

MORATE IMATI NESTO SVOJE,NEKI SVOJ BIZNIS ,A ZATO VAM TREBA LOKAL,NOVAC,VREME I RADNICI A NJIH NARAVNO TREBA PRIJAVITI,PLATITI I NA KRAJU DA LI CETE ZARADITI ILI NE ??? OVO JE POSAO GDE STE SEBI SEF A SVE STO VAM TREBA SU VREME,RACUNAR INTERNET I RADNICI NARAVNO!!!.ALI TI RADNICI CINE VAS TIM I OD NJIH VI ZARADJUJETE. SEDITE KUCI.RADITE I ZARADJUJETE ---ZVUCI NEVEROVATNO ALI JE ISTINITO---PROBAJTE TREBA SE POTRUDITI ALI USPEH JE TU NA DOHVAT VASE RUKE

KAKO SE REGISTROVATI

KLIKOM NA DUGME REGISTRACIJA OTVORICE SE FORMULAR BESPLATNE PRISTUPNICE GDE UPISUJETE OSNOVNE PODATKE : IME, PREZIME, E-MAIL, LOZINKU (KOJU IZABERITE ZA OVAJ NALOG), GRAD, (STATE/PROVINCY PRESKOCITE) I DRZAVU.NAKON TOGA POTVRDITE PONUDJENI SIGURNOSNI KOD.VAZNO: REGISTRUJTE SE SA G-MAIL ADRESOM KAKO BISTE IZBEGLI MOGUCE PROBLEME SA LOGOVANJEM I VERIFIKACIJOM NALOGA. AKO NEMATE G-MAIL ADRESU , OTVORITE JE KLIKOM NA IKONICU BESPLATNA JE, A I KORISTICE VAM NAMENSKI ZA OVAJ POSAO.MOLIM VAS DA SLEDITE UPUTSTVO , KAKO BISTE SE STO LAKSE REGISTROVALI.http://www.sfi4.com/16124966.1015/Register

KONTAKTIRAJTE ME DA BIH VAM POMOGLA U DALJEM RADU

POSLE USPELE REGISTRACIJE DOBICETE POTREBNE INFORMACIJE NA GMAIL SA MOJIM PODADCIMA I FB PROFILOM
Uputstvo za registraciju i zadaci za Fast Track

Sve o kompaniji

Radim za američku kompaniju, čije je sedište u Linkolnu, Nebraska. Kompanija postoji od 1998. godine i već punih 17 godina posluje sa dobitkom. Pitate se kako? Davne 1998. godine naš predsednik Gery Carson došao je na ideju da osnuje još jedan deo u svojoj kompaniji Carson koja postoji već 30 godina i to Strong International Future sestru kompaniju koja će imati svoje saradnike širom sveta i čiji će se saradnici baviti samo i isključivo internet marketingom. Tim poduhvatom je uspeo da dodje do ogromnog broja populacije širom sveta. Takodje opravdao je, i dan danas opravdava postojanje redovnim isplatama zarade svakog meseca svakom svom saradniku.
Ne obećavam Vam zaradu preko noći, jer to zaista i ne postoji. Ako i postoji negde ilegalna je. Već posao koji možete raditi i uz bilo koji drugi. Plata koju biste zaradili zavisila bi samo i isključivo od vas i vašeg angažovanja. Odnosno onoliko koliko sebe unesete u ovaj posao i koliko slobodnog vremena mu posvetite..