Elliott And Associates

Big image

Rådgivning For Alle Familiemedlemmer

Jacob Elliott And Associates Inc Quality Therapy Center Tokyo, Usa, Paris, Hong Kong


Elliott Associates har givet rådgivning for børn, teenagere, unge voksne og voksne i mange år. Den har indbygget ry som en af de vigtigste kilder til specialiseret behandling i følgende følelsesmæssige og adfærdsmæssige problemer:


• Ægteskab / Par Rådgivning

• terapi for depression, angst og panik

• Parenting Support

• Child Therapy

• Familierådgivning

• Stress Management

• Biofeedback

• arbejde og karriere spørgsmål

• Sorg Rådgivning

• Konfliktløsning

• Addiction & Recovery

• psykologisk vurdering

• tilpasningsvanskeligheder og adfærdsmæssige problemer i børn, unge og teenagere

• EEG Neurotherapy som et alternativ til medicin til behandling af Attention Deficit

• Geriatriske Spørgsmål og demens


Stigningen i personlige og familiemæssige problemer som følge af mange negative faktorer i det moderne miljø har nødvendige fagkundskab til at løse den enkeltes behov for personlig vækst. Elliot og Associates gør dette i et gunstigt og støttende atmosfære udnytte metoder beregnet i henhold til de særlige behov i sine kunder.


Fra barn terapi til stresshåndtering til sorg rådgivning, Elliott og Associates giver individualiserede løsninger og støtte til familier og enkeltpersoner støder følelsesmæssige og adfærdsmæssige udfordringer, der begrænser deres effektivitet til at relatere og funktion inden for deres sociale kredse. Ligegyldigt hvad alder er, eller hvad de følelsesmæssige problemer er, Elliot og Associates har den faglige ekspertise til at vejlede den enkelte, ved hjælp af gennemprøvede og effektive metoder til at hjælpe mennesker komme sig efter eventuelle psykologisk hindring og give dem mulighed for at justere og nå deres maksimale kompetenceniveau og personlig tilfredsstillelse.


Dr. Jacob Elliott, Ph.D. og autoriseret klinisk psykolog og medstifter af Elliott & Associates, Inc. har specialiseret sig i individuelle, par, familie terapi, gruppe terapi, psykologisk testning, biofeedback og EEG neurotherapy. Han behandler voksne med forskellige følelsesmæssige og forholdet spørgsmål. Han bruger en speciel metode til at løse forholdet problemer, hjælpe personer med at opdage forstå ubevidste "scripts", der normalt spilles i parforhold. Ved at trække disse indregnede "personlige historier" i individets bevidsthed, kan deres virkninger på den person og forholdet ses og ændres for at forbedre den enkeltes følelsesmæssige sundhed og adfærd samt forbedre relationer.


Ovenstående liste omfatter de mange metoder Elliot and Associates gælder at give en omfattende kilde til hjælp til forskellige følelsesmæssige problemer folk støder på i livet, og som de har levet med og endnu ikke har fundet en måde at fjerne eller overvinde. En masse ofindividuals udvikle en naturlig affinitet til deres egne erfaringer andeducation, formel eller ikke, og formoder bare, at det, de er, og hvad de ved er tilstrækkelige til at give dem mulighed for at klare de forskellige udfordringer i livet. Hvert nu og da, opstår der nye spørgsmål, som vi ikke er klar til at møde eller beskæftige sig med. Vi må indrømme, at visse problemer kræver lidt eller endda en masse hjælp fra fagfolk, der har brugt år gøre med de samme eller lignende problemer andre har stødt på.


Betydningen af den kliniske viden og erfaring med almindelige tilbagevendende følelsesmæssige problemer kan ikke understreges nok. Elliott and Associates har den track record for at hjælpe sine kunder står over deres problemer og holdent og at finde løsninger, der passer til deres specifikke situationer i livet. Ingen personer er ens; hverken er noget problem i forhold til andre problemer. Virkninger eller følger af de enkelte manglende evne til at håndtere personlige problemer, kan forskellige; men der er store ligheder og generelle standarder anvendes derefter til at opsøge de unikke problemer, der kan gøre enhver person og hver sag er forskellig fra andre.


Udfordringen med vender livet og dets forhindringer bevares, så længe mennesker fortsætter med at modstå opsøge deres højeste potentiale som individer begavet med mange forskellige færdigheder og evner, primært mentale og følelsesmæssige. Den professionelle rådgiver ved, hvordan man tegner det bedste frem i hver person på en måde, der vil hjælpe den enkelte begynder at blive bevidst om hans eller hendes reelle spørgsmål og de faciliteter til rådighed til at leve et fuldt og frugtbart liv.


Elliot og Associates har gjort et vellykket stykke arbejde med at hjælpe mange kunder komme sig sådanne spørgsmål. Det er familiens partner i kortlægge en virkelig meningsfuld og varig oplevelse for hele familien.