mag ik me even voorstellen

gemaakt door Dorine Berends

Wat over mijzelf

Ik ben Dorine ik ben 11 jaar. Mijn gezin bestaat uit 4 personen. Matthijs dat is mijn broertje. Mijn moeder Odette. En mijn vader Marc. Mijn ouders zijn gescheiden. Mijn vader woont in Bavel en mijn moeder woont in Tilburg. Als ik niets te doen heb ga ik vaak tekenen of ik ga bakken. Ik doe ook aan sport, mijn sport is turnen. Dat doe ik bij Kunst en Kracht. Het logo dat je ziet, is het logo van Kunst en Kracht.

De basisschool

Mijn basisschool heet Klinkers in Tilburg. Daar zit ik nog niet heel lang op. Sinds groep 7 na de meivakantie ben ik er heen gegaan. De school waar ik van groep 1 t/m groep 7 voor de meivakantie op zat heet de Spindel in Bavel. De school waar ik nu op zit werkt hetzelfde als de nieuwste school dus een hele andere manier van leren. De school waar ik eerst op zat is precies het tegenovergestelde. Het leukste schoolvak vind ik rekenen. Maar als ik langer dan 45 minuten moet rekenen wordt het wel heel saai. Taal vind ik niet zo leuk. De leukste juf die ik op de basisschool heb gehad vind ik juf Cindy.

mijn verwachtingen van het Odulphus lyceum

De middelbare school lijkt me heel anders. Ik denk dat ik meer moet gaan plannen. En het moeilijker gaat worden. Het lijkt me ook heel leuk!

Wat weet ik al over het Odulphus lyceum

Ik weet dat ze een 1 jarige brugklas hebben. En dat de HAVO afdeling heel anders werkt dan het VWO.

Dit ken en kan ik allemaal al

Ik vind het moeilijk om mijn mening te geven, en om te plannen. Ik turn op hoog niveau. Ik heb dit jaar geen wedstrijden gedaan. Het is afwachten welke divisie ik volgend jaar in ga. Op de foto zie je een foto van mijn NK medailles. Het zijn 3 bronzen medailles. Op de toestellen: balk en brug van toen ik toen ik 8 jaar was en nog een van brug toen ik 9 jaar oud was. En toen ik 10 was deed ik mee op balk toen was ik 6e. En ik was nederlands kampioen met mijn team geworden.

wat vinden mijn ouders

Mijn moeder:

mijn moeder vindt dat ik een weloverwogen keuze heb gemaakt. het Odulphus lijkt mijn moeder een leuke school en denkt dat ik het daar erg naar mijn zin zal krijgen. ze vindt het ook een beetje spannend.


Mijn vader:

mijn vader vindt het knap dat ik gekozen heb voor de school die mij het beste lijkt en daarbij niet gekeken heeft waar mijn vriendinnen naar toe gaan. hij heeft zelf bij het oduphus ook een goed gevoel.


Mijn broertje:

mijn broertje vindt het allemaal nog niet zo interessant.


Ik zelf:

Ik vond het fijn dat mijn ouders mij steunden. Mijn moeder heeft me het meest geholpen. Maar mijn vader ook wel een beetje.