CICAT

Personalitza el teu “Carnet d'Identitat CATalana” amb CICAT,el teu DNI català! Per iPhone i Android

CICAT

Personalitza el teu “Carnet d'Identitat CATalana” amb CICAT,el teu DNI català! Per iPhone i Android

CICAT (Carnet d'Identitat CATalana), el teu DNI català!

Personalitza tu mateix el teu “Carnet d'Identitat CATalana” amb CICAT, el DNI català.


No ens importa on visquis, CICAT et permetrà posar totes les teves dades siguis de Catalunya o d'arreu del món. L'únic que importa i que ens uneix es el sentiment que compartim per la nostra estimada terra, Catalunya.

Manifesta el teu sentiment català amb un document que podràs lluir a la teva pantalla del teu dispositiu iOS (Apple iPhone 4, 4s, 5, 5s, iPod Touch de 4a o 5ena generació, iPad 2ona generació o superior i tots els ipads mini) o del teu dispositiu ANDROID (Samsung, Nexus, Sony, HTC, etc.)


Amb la nova versió (v1.2) també ho podràs gaudir físicament amb la funció d'impressió directe per tenir-ho físicament. Pots fer el seu CICAT a tots els membres de la teva família o amistats!


Podràs compartir el teu CICAT per E-Mail, SMS, iMessage, Twitter o Facebook amb les teves amistats arreu del món!


Mira el vídeo i veuràs que fàcil es personalitzar-se el DNI català!

RESPECTEM AL 100% LA PRIVACITAT DE LES TEVES DADES!!

CICAT només manté al servidor una base de dades amb quants carnets s'han fet a cada municipi dins de Catalunya o país exterior (Andorra, Espanya, Colombia, etc.). Les teves dades personals NO es mouen del teu mòbil. Només es pugen com a copia/backup als servidors de Apple o Google si fas servir serveis com "iCloud". Sobre això no tenim control. Però si no vols que pugin, desactiva aquests serveis i ja està. Però es important destacar que, a part de aquests serveis (no ens podem fer responsables de la seva seguretat, tot i que sembla ser molt bona) no hi ha cap manera de que un tercer accedeixi a les teves dades. PER NOSALTRES, LA TEVA PRIVACITAT ERA UNA DE LAS PRIORITATS FONAMENTALS AL CONCEBRE L'APLICACIÓ.

Que es CICAT?? Comença el 2014 amb una nova identitat! Mira el video!

Ens espera un any ple d'activitat! Expressa el teu sentiment català amb CICAT de la mateixa manera que ho fas penjant la bandera al balco! Difon aquest sentiment personalitzant el CICAT. Amb les funcions de l'aplicació per mòbil, escampa l'idea a través de E-mail, Twitter, Facebook, per impressió o per pantalla. Que tothom sàpiga que't sents orgullós de ser català!!!
Feliç 2014! Equip CICAT , el teu DNI català

NOVETAT!!!! CICAT JA ESTÀ PER ANDROID!!! ARA TENIM L'APP PER IPHONE I ANDROID

Big image
Big image
Big image

Planta la senyera al teu poble, ciutat o país de residència!

Amb ell estaràs informat al minut de quanta gent i de quina població catalana o país (a nivell mundial) s'ha fet el DNI català per el seu SmartPhone. Per si no ho sabies, la aplicació es ven tan aquí com a tots els AppStore (Apple iPhone)/GooglePlay (Android) del món, per lo que qualsevol català arreu del món pot plantar la senyera al seu país de residència!

Iphone i Android

JA disponible al AppStore de Apple per dispositius iOS (iPod, iPhone, iPad) i al GooglePlay per Android (Samsung, Nexus, Sony, etc..)
Mira la nostra pàgina al Facebook

Aqui pots veure mes fotos i mes detalls de la nostra app per Smartphone. Ja veuràs tots els amics que hem fet!