Van Passie naar Uurtarief

Boost jezelf en je praktijk!

Big image

Van passie naar uurtarief

Monday, Oct. 14th 2013 at 9am to Tuesday, Oct. 15th 2013 at 5pm

Mooieweg 94, Arnhem, Het Spiegelhuis

De kosten van deze 2 daagse praktijk boost bedragen
€ 295,= exclusief btw, inclusief koffie, thee, water en
complete cursusmap. Voor inschrijving mail je je
gegevens naar gabri@inspiratieverzekerd.nl. Na je
aanmelding ontvang je een bevestigingsbrief met
factuur. Na ontvangst van je betaling is je plaats
gereserveerd.

Indien gewenst mag je in twee termijnen betalen.
Per 2 daagse is plaats voor 1 aloha-ticket.
Mail me indien je daar aanspraak op wilt maken.

Het doel van de praktijk boost.

Jouw passie, kennis en kunde te ontwikkelen tot bloeiende business. Dat wat er in jouw zit kloppend te maken met je dienst en je uurtarief. Aan het eind van deze training heb je een uitgewerkt en uitvoerbaar actieplan. Samen stellen we je in staat meer mensen met jouw ideale dienst te bereiken. Hierdoor maak jij meer mensen gelukkig en kan je gaan bestaan van je praktijk. Om je vak met passie te kunnen uitoefenen heb je jouw ideale klanten nodig. Om je ideale leven te kunnen leiden heb je een plan nodig! Het wordt tijd om je omgeving te laten weten dat je bestaat en waarom ze bij jou moeten komen.


Big image

De hoofdlijn van de praktijk boost

Tijdens de praktijk boost werken we met een 6 tal vaste onderdelen die maken dat je stap voor stap je actieplan maakt. Deze onderdelen zijn:

- Spiegel jezelf en je bedrijf
- De rol en betekenis van geld
- De vijf vaste componenten van elk uurtarief
- Van tijd naar prijs
- De taal der verbinding
- Actieplan

Tijdens elk onderdeel ontvang je uitleg, praktijkvoorbeelden en opdrachten. Hierdoor behandel je elk onderdeel voor jezelf en je eigen praktijk. De praktijk boost is niet zomaar een training. Het is een nuchter spiritueel plan van aanpak dat je hart vertaald naar praktische uitkomsten. Evenwicht tussen hart en handen!


Big image

Je opbrengst!

Je ontdekt je niche markt (jouw ideale cliënten), en hoe je deze kunt bereiken. Je wordt vaardig in de communicatie over je dienst, wijs in de (door) berekening van je tijd en de calculatie van je uurtarief. Je hebt inzicht in je toegevoegde waarde en er is evenwicht in je lading, je dienst en je tarief. Kortom, na deze 2 dagen ben je klaar om te gaan leven van je passie!