Workshop Energy Remedies

Frequency is the Cure!

Big image

Beste ET Master,

We leven in een tijd waarbij alles steeds transparanter wordt en waarin steeds meer mensen ontwaken daar waar het ons bewustzijn betreft. Het besef dat ALLES ENERGIE IS vraagt daarom ook om een nieuwe benadering in ons Energetisch werk.


Nieuwe tools

We hebben nu speciaal voor therapeuten een eendaagse workshop ontwikkeld om snel en effectief te leren werken met de nieuwe Energy Remedies en andere Energy Frequencies. Op deze dag wordt er uitgebreid aandacht besteed aan de achtergrond van de Remedies en hoe deze exact in te zetten in de dagelijkse praktijk. Daarnaast wordt de Energy Kit (een totaalpakket van een Energy Spray, Energy Remedy, Energy Oil en Energy USB/Activatie) behandeld. Dit is een megatool om terugkerende patronen of terugvallen van je cliënt te overschrijven. De kracht zit hem in het gaande houden van het opgestarte proces; de opgestarte frequentie. Wij zullen met je delen hoe je je cliënten blijvend kunt empoweren.


We hebben twee data nu in de agenda staan:

Zaterdag 26 maart en zaterdag 14 mei.


We hopen dat je er ook bij bent om alles uit de nieuwe tools te halen.

Van hart tot hart,

KC & Janosh

Big image

Workshop Energy Remedies

Je kunt de nieuwe Energy Remedies & andere Frequencies gebruiken tijdens consulten maar tevens meegeven aan je cliënten om de gekozen helingsfrequentie gaande te houden. Ze activeren frequenties in ons lichaam en beschermen ons tegen vervuilende energieën. Op deze dag wordt het volgende behandeld:

  • Achtergrond van de Energy Remedies & Frequencies
  • De werking en effecten van de verschillende Energy Remedies & Frequencies
  • Hoe deze in te zetten bij je cliënten?
  • Hoe bepaal je de juiste frequentie voor je cliënt?
  • Het gebruik van een test kit
  • Hoe geef je telefonisch spreekuur omtrent advies over de juiste Energy Remedies & Frequenties?


Meer informatie >>