reflectiepad stephen bols

integrale opdrachten 5stw

mijn kwaliteit(en):

motivatie en initiatief: deze deelcompentie is over alle IO's het best beoordeeld en ik ben hier zelf ook van overtuigd. Bij alle opdrachten en projecten probeer ik alle in goede banen te leiden door initiatief te nemen. Bij het uitvoeren van een opdracht of projecten ben ik altijd ook heel gemotiveerd om het tot een goed einde te laten verlopen.  1. de organisatie van sociaal restaurant.
  2. technologische voormiddag : proefjes doen met de leerlingen van het eerste leerjaarmijn werkpunt(en):

uitvoeren van de presentatie -oogcontact en lichaamstaal:

het presenteren van een presentatie is niet een van mijn sterkste punten. ik heb vooral moeite met mijn lichaamstaal en het maken van oogcontact naar de mensen omdat ik vrij onzeker ben , dit zijn dus mijn werkpunten waar ik aan moet werken naar volgend jaar toe. Zeker bij het voorstellen van mijn GIP.  1. de presentatie van duurzaamheid voor de leerlingen van het heilig hart.
  2. voorstellen van de proefjes voor technologische voormiddag (SW)


hoe kan ik dit verbeteren?

meer zelfvertrouwen opbouwen tijdens presenteren ( in mijn manier van presenteren) zodat ik mijn Gip volgend jaar zonder problemen kan voorstellen.
waarin ben ik gegroeid?

uitvoeren van de opdracht aan de hand van een planning:

een stappenplan gebruiken bij het maken van een opdracht ( zelfstandig werken). De opdracht stap voor stap maken om te kijken waar er nog iets moet begestuurd worden , de problemen die voorkomen ( bij een opdracht) zelfstandig kunnen oplossen.mijn toekomstplannen

ik kijk er naar uit naar mijn stage bij de kinesist hier in Bree omdat ik er ongetwijfeld van overtuigd ben dat ik er veel zal bijleren en het mij meer duidelijk zal geven over mijn verdere studiekeuze.GIP:

het definitieve onderwerp voor mijn GIP van volgend jaar zal 'leukemie' zijn, ik ga dit onderwerp samen met : Martijn, Emma, Amber, Nathalie behandelen. De doelgoep voor onze opdracht zijn kleuters. We gaan onze GIP van volgend jaar goed aanpakken en zorgen dat we met een tevreden blik op het eindresultaat van onze GIP kunnen terugkijken . We gaan hierbij alle competentie behandelen.STAGE:


ik heb besloten om volgend jaar mijn stage te gaan lopen bij een kinsesist. ik koos deze stageplek omdat het mij al een lange tijd interesseert en ik later iets in deze richting wil gaan doen , ik wil later helpen met het revalideren van mensen met een (sport)blessure ,lichamelijke handicap of andere klachten, Met andere woorden ik wil later in de sociale sector werken.

mijn interesse in dit beroep begon toen ik een paar jaar geleden een sportblessure opliep bij het voetballen en ik door de sportdokter werd doorverwezen naar een kinesist. Ik kreeg een bahandeling van een half jaar en dit sprak mij meteen aan.