K Y A N I

The Miracle of Alaska

Dragi prijatelji,

Imam nešto vrijedno za podijeliti s vama!

Neki su već čuli za to, a neki još ne!?!

Radi se o KYANI proizvodima, tzv SUPER FOODS!

Što je TO?!

To je visokovrijedna hrana s ljekovitim djelovanjem i preko 90 postotnom apsorpcijom u organizmu!


Ukratko:


Kyani je naziv za tri preparata - trokut, koja su po izlasku na tržište napravila revoluciju u dodacima prehrani, kako u sastavu proizvoda, vrlo brzom iscljeljujućem djelovanju ali i po izuzetno poticajnom financijskom tj. kompenzacijskom planu.

Kyani trokut se sastoji od kombinacije super food-ova u do sada najjačem i najjčiščemo obliku, tj. po prvi puta na tržistu dobivamo proizvode koji imaju kategoriju super hrane, tj. apsorpciju preko 97% i bez nus pojava i kontraindikacija.

1. SUNRISE - set potentnih antioksidanta (borovnica aljaška, goji, aloja, pelud, šipak...) koji u vrlo kratkom vremenu oslobađaju stanice i potiču regulaciju šečera, tlaka, probave
2. NITRO Fx - ekstrakt nonija (dobiven od izdanaka nonija) koji u tijelu potencira stvaranje plina dušik oksid koji se smatra osnovni regenerator krvožilnog sustava - vazodilator, prirodni analgetik još znan i kao molekula života
3.SUNSET - prirodni e-vitamin (tokotrienol) iz Amazonskih plodova u kombinaciji sa omega masnim kiselinama (koje nisu dobivene iz jetra uzgojenih tj. živom zagađenih riba, već od divljih lososa koji se pretežno hrane algama).

Svi vodeći stručnjaci / nutricionisti su prepoznali ovu kombinaciju kao izuzetno učinkovitu, ukusnu i bez ikakve konkurencije na tržištu, te su je zbog toga stavili u još privlačniji način distribucije, koji se odvija isključivo putem preporuke i preko interneta.