MÚSICA, CREATIVITAT i MOVIMENT

III - CURS DE POSTGRAU (Universitat Ramon Llull -El Musical)

https://youtu.be/XmUtcV1rHRc

Títol d'Expert Universitari en Música, Creativitat i Moviment (15ECT)

Centre que ho imparteix: El Musical-CAGP i Universitat Ramon Llull - FPCEE Blanquerna

Modalitat dels estudis: Presencial
Llengües vehiculars del títol: català, castellà, anglès


Durada: El curs consta de 4 mòduls i té una durada de 2 anys
Mòdul 1 - 19 d'Octubre de 2019, 16 de Novembre de 2019, 21 de Desembre de 2019, 11 de Gener de 2020, 15 de Febrer de 2020, 14 de Març de 2020, 18 d'Abril de 2020, 9 de Maig de 2020 (classes: 1 dissabte al mes)
Mòdul 2 i 4 - Octubre 2020 a Maig 2021 (classes: 1 dissabte al mes)
Mòdul 3 - juliol 2019 o bé juliol 2020 (CURS D'ESTIU - juliol 2019- Dies: 8-9-10-11 juliol 2019)


Destinataris: Aquest títol va dirigit a professionals (mestres, músics, ballarins, professionals de les arts escèniques, graduats en Psicologia, Pedagogia o Treball Social) que volen conèixer i desenvolupar processos creatius per a l'ensenyament/aprenentatge de la música i les arts escèniques.
Per accedir al curs i obtenir la titulació de postgrau "Títol d'Expert Universitari en Música, Creativitat i Moviment" s'ha d'estar en possessió d'un títol universitari, ja sigui llicenciatura, diplomatura o grau de titulacions relacionades amb la música, el teatre, la dansa, la docència o d'altres disciplines que mostrin un interès justificat per conèixer les tècniques i els continguts del curs. En casos concrets, es preveu la possibilitat que hi accedeixin alumnes no titulats que, per la trajectòria professional o personal, es consideri que estan en condicions de seguir el curs. En aquest cas, el títol que obtenen aquests estudiants és un Diploma d'Extensió Universitària.

https://youtu.be/hNxMZ6SWybI

PROFESSORAT

DIRECCIÓ:

Dra. Eugènia Arús Pianista i professora de rítmica. Professora de la Facultat d'Educació de la Universitat de Barcelona.

Montserrat Roig Musicòloga. Fundadora i directora d'El Musical - Centre autorizat de Grau Professional, de l'Escola de Música de Bellaterra i de Bellaterra Música Editorial.


COORDINACIÓ:

Marta Canellas violoncelista i terapeuta. Professora del Conservatori professional El Musical de Bellaterra.


PROFESSORAT:

Dra. Eugènia Arús Pianista i professora de rítmica. Professora de la Facultat d'Educació de la Universitat de Barcelona.

Marta Canellas violoncelista i terapeuta. Professora del Conservatori professional El Musical de Bellaterra.

Núria Palau - Mestra I compositora. Professora del Conservatori El Musical de Bellaterra.

Françoise Beaujon - Llicenciada en Rítmica Dalcroze (Instituto Jaques-Dalcroze Ginebra). Professora del Conservatori El Musical de Bellaterra.

Dra.Susana Pérez. Psicòloga i ballarina. Professora de la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport Blanquerna-URL.

Dra. Reina Capdevila Pedagoga. Professora de la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport Blanquerna-URL.

Santi Serratosa - Percussionista i terapeuta. Professional freelance.


PROFESSORAT CONVIDAT CURS 2019-20:

Toni Mira - Referent de la creació de la dansa contemporània al nostre país. Graduat en dansa contemporània a l'Institut del Teatre de Barcelona, ​​va fundar el 1987 la companyia Nats Nus Dansa

Veronika Kinsky - Professora de la Universidad de Música i Arts Escèniques de Viena.

Olga López - Cantant i entrenadora vocal en la metodologia Estill Voice Training System (Certified Master Teacher). Dirigeix i desarrolla un projecte propi: “La veu, l’instrument màgic”, amb la intenció de promoure i investigar la técnica EVT amb nens i adolescents.

Ana Quílez - TÍtol Superior de Piano i de Pedagogia Musical. Màster d'Investigació en Musicologia i Educació Musical. Formació Willems i en Rítmica Dalcroze.

Luís del Barrio - Mestre de música. Doctor per la Facultat de Formació de Professorat, (UB). Professor superior de Pedagogia Musical, Conservatori Superior de Música d'Aragó. Bachelor en Rítmica Dalcroze, Conservatori El Musical de Bellaterra, Barcelona.

Meritxell Balada - Llicenciada en Pedagogia de la Dansa al Conservatori Superior de Dansa desenvolupant projectes interdisciplinaris.

Violant Olivares - Mestra de música i moviment. Llicenciada en Guitarra, Postgrau en Comunitat Sorda, en Treball Corporal Integratiu i EducArt, i certificada en Orff-Schulwerk (San Francisco, EEUU) i Educació musical primerenca (0-3) segons la MLT d’E. Gordon.

Júlia Pérez - Violoncel·lista del Mètode Suzuki. El 2014 s’endinsa en l’aventura de fer música per a nadons tot realitzant la formació SECE. És professora de violoncel i directora de les orquestres de corda de GRESOL International-American School.

Clara del Ruste - Actriu. Cantant. Professora de teatre. Directora i creadora de teatre per tot tipus d'edats. Emprenadora de propostes.

Ferran Badal - Títol Superior d’interpretació en Jazz i Música Moderna (ESMUC, 2012), Diplomatura en interpretació de flauta clàssica (Bruc, 2002). Formació en diferents metodologies interpretatives i pedagògiques i expert en Soundpainting.

Dra. Ruth Schneidewind - Cap del departament d’Educació Elemental de Música i del curs “Elementary Music Making” de la Universitat de Viena. Autora de llibres infantils. Ha publicat en revistes. Presidenta de l’EMP-A. Tesi doctoral sobre "La realitat de l'elaboració elemental de la música".

Andrés Corchero - Ballarí i coreògraf manxec resident a Catalunya. Guardonat amb el Premi FAD-Sebastià Gasch 2001 de les arts escèniques i amb el Premi Nacional de Dansa 2003 concedit per la Generalitat de Catalunya per tota la seva trajectòria professional i per la seva obra El bufó sota la tempesta.

Stephan Levy - Co-director artístic de MOVEO - centre de formació i creació. També és professor a l'Escola Superior d'Art Dramàtic de Barcelona i al conservatori Superior de Dansa de Barcelona (Institut del Teatre).

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ (OBERT)

Per alumnes de 1r curs i de 2n curs

PLA D'ESTUDIS

  • MÒDUL 1: FONAMENTS DE LA CREATIVITAT MUSICAL I CORPORAL
    IMPROVISACIÓ VOCAL I INSTRUMENTAL , ESTRATÈGIES I RECURSOS MUSICALS I CORPORALS PER DESENVOLUPAR LA CREATIVITAT I LA INTERPRETACIÓ MUSICAL EN MOVIMENT
  • MÒDUL 2: APROFUNDIMENT EN ESTRATÈGIES DIDÀCTIQUES I PROCEDIMENTS PER DESENVOLUPAR LA CREATIVITAT
  • MÒDUL 3: TECNOLOGIA , EINES DIGITALS I PROJECTES ARTÍSTICS INTERDISCIPLINARIS
  • MÒDUL 4: TREBALL FINAL ( modalitat profesionalizadora , modalitat recerca)

PREU

Preu Total: 2.304€

(aquest preu inclou les tases d'examen però no inclou la tramitació de la titulació que s'abonarà directament a la URL una vegada superats els estudis)


Financiació: l'import del curs s'abonarà fraccionat en terminis.


Terminis de pagament:

PRIMER ANY
Matrícula 2019-2020: 300€ en el moment de fer la inscripció (abans del 26 de Setembre)
Quota 1: 336€ (Novembre)
Quota 2: 336€ (Febrer )

SEGON ANY
Matrícula 2020-2021 : 300€ en el moment de fer la inscipció al segon curs (abans del 26 de Setembre)
Quota 3: 306€ (Novembre)
Quota 4: 306€ (Febrer)

CURS D'ESTIU
Matrícula: 232€ en el moment de fer la inscripció

Quota 5: 200€ (Juliol)


El Musical - Centre Autorizat de Grau Professional de Música

Carrer Ramon Llull, 16 - 08193 Bellaterra - www.elmusical.cat - info@elmusical.cat