SURIBET

nieuwsbrief maart 2016

Introductie

Suribet N.V. biedt verschillende kansspelen waaronder Sport betting, Live betting, Virtual games, Online games, Suribet Lotto, Skinfiri en onze kraskaarten serie die bestaat uit Tjekre Tjekre, Cornerkick Cash, Songho 9, Money Bags, King Kong, Love me Love me not, Golden Pot en Magic Seven. Om een ieder op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen brengen wij deze nieuwsbrief uit. Wij wensen een ieder veel leesplezier!

Nieuwe Suribet Kraskaarten

In de laatste week van februari hebben wij onze kraskaarten serie aangevuld met maar liefst 2 nieuwe kraskaarten: Golden Pot en Magic Seven. Beide kraskaarten kosten maar SRD 1,- en de hoofdprijzen zijn respectievelijk SRD 5000,- en SRD 7000,-. Deze kraskaarten kan men kopen bij Chineze winkeliers en alle Suribet wederverkopers.

Hoofdprijswinnaar Suribet Scratch Scratch

Alhoewel wij de nieuwe Suribet kraskaarten kort geleden hebben geintroduceerd, hebben wij voor Magic Seven al een hoofdprijs winnaar, Dhr. Eudes Silva da Costa, die zich op zaterdag 5 maart 2016 heeft aangemeld en het gewonnen geldsbedrag in ontvangst heeft genomen.

Suribet Lotto miljonair!

Suribet Lotto heeft weer iemand tot miljonair gemaakt. De jackpot van Suribet Lotto bleef maar stijgen, het bereikte een bedrag van SRD 1.020.000 en viel op zaterdag 19 maart 2016. De winnaar die het winnende lot kocht bij Shong Store aan de Gompertstraat no 40, moet zich nog aanmelden. De huidige jackpot bedraagt SRD 500.000.

Suribet Lotto kost nog steeds slechts SRD 1,-, zowel in de winkel als online.

Bij aankoop van 10 loten online krijgt men 2 loten GRATIS op www.suribet.sr


Wij houden rekening met uw portemonnee, voor slechts SRD 1,- speelt u al mee!”

– Suribet Lotto

Big image

Promoties lopen storm

In de afgelopen weken heeft Suribet N.V. aardig wat promotionele activiteiten georganiseerd op verschillende locaties. Onze focus voor de recente promotie activiteiten was gericht op Live betting en de nieuwe kraskaarten Golden Pot en Magic Seven. Geinteresseerden konden gezellig meedoen met onze promoties en hebben leuke prijzen gewonnen.

Big image

Live Betting

Tijdens een wedstrijd betten? Dat kan!

Live betting is een bestaand product maar is niet zo bekend bij de meeste sportliefhebbers. Live betting is vergelijkbaar met Sport betting, ‘t verschil is dat je bij Live betting tijdens de wedstrijd nog een bet kan plaatsen. Je kunt dus veel meer voordeel halen uit een match. Wat ook erg interessant is bij Live betting zijn Combinatie bets.


Wat is een Combinatie bet?

Een combinatie bet is het plaatsen van een bet/inzet op ten minste twee verschillende wedstrijden, het kunnen zelfs van verschillende sporttypen zijn. Met de combinatie bet kun je grote winsten maken, maar om te winnen bij een combinatie bet moeten alle bets die geplaatst zijn winnen. Als een selectie in de combinatie bet verliest, wordt de hele combinatie als verlies beschouwd.


Bijvoorbeeld:

Uw inzet is SRD 5 op Liverpool (2.00), Newcastle (1.6), Arsenal (1.50), ManU (1.80) en Chelsea (1.30). Als al uw keuzes gewonnen hebben, wint u het total bedrag van SRD 5 x 2,0 x 1,6 x 1,5 x 1,8 x 1,3 = SRD 56,16.

Belangrijke sport evenementen

Sportliefhebbers opgelet!!

Er staan weer een heleboel spannende internationale wedstrijden op schema de komende dagen.

We denken daarbij aan onder andere de UEFA Champions League. Elke dinsdag en woensdag vinden de wedstrijden plaats en gaat onze promotie team naar verschillende locaties voor het promoten van Sport & Live betting. Heeft u vragen of wilt u nadere uitleg over Sport en Live betting, dan bent u meer dan welkom tijdens onze promoties.

Big image

Opkomende promotie activiteiten

Onze schema voor opkomende promoties ziet er als volgt uit:

Big image

Promotie Carribean Cup

Komt u ook meekraken!?

Een belangrijk opkomend sportevenement is de Caribbean Cup, de voetbal wedstrijd tussen Suriname en Guadeloupe, die plaatsvindt op 29 maart 2016. Ons promoteam is er als de kippen om samen met u Suriname massaal aan te vuren.