Dyman and Associates Publishing Inc

Dig in @ http://dymanblog.com/

Dyman and Associates Publishing Book Reviews: Bokanmeldelse på The Kjøkken Orchard

I et nøtteskall


Den første samlingen oppskrifter med en stigende stjerne fra River Cafe roster. Conroy åpnet The Orchard Kantinen, en popup restaurant i Londons Notting Hill, i 2012, og det var god nok å tjene henne en bok avtale.


Hva vil det dekke?


Conroy ser kjøleskapet og skap som en "frukthagen", som er oppfinnsom mat tryllet fra enkelt sesongens råvarer som passer humøret og anledning. Oppskrifter er bygget rundt melkeprodukter, grønnsaker og "øverste skuffen"-løk, sitroner og urter, og så videre. Det er alle slags supper, bakes og stuinger og andre langsom-brennere. Conroys matlaging er full av sunne smaker og enkle ingredienser perfekt for deling.


Hva er så spesielt?


Eventyr rosa og gull dekselet setter tonen for en svært lesbare feiring av beite i kjøleskapet, hvor ofte oversett godbiter forvandlet ved Conroys subtile magi.


Hvem ønsker det?


Rustikk kitchenalia fans og alle som elsker rotet rundt skap og kjøleskap for middag inspirasjon.


Hvem ville ikke liker det?


En god del av oppskriftene her ta noen timer å gjøre, så hvis du er alltid travelt, ikke kan du føle fristet.


Beste oppskrift?


Duck Ben, fennikel frø og cider ser omtrent så bra som det blir. Og alle Sky ville bli løftet av ricotta og sitron teacakes eller, enda bedre, hennes overdådig kanel-strødd Apfelküchlein.


Alt annet?


Conroys tilnærming til urter, krydder og aromatics er opplysende, plassere dem som hun gjør i sentrum av det hele.


Vi sier


Les intro-en vakker paean til matlaging i sin mors kjøkken- og la henne veltalenhet bringer deg til fordelene ved La ingredienser gjør sine ting.


Besøk Dyman and Associates Publishing og se etter flere Ebook Anmeldelser.

Big image