ОГЛАС ЗА РАБОТА

СИГУРНА И ПРОВЕРЕНА РАБОТА

Big image

БАРАТЕ РАБОТА ?

НА ПРАВО МЕСТО СТЕ

-Ви треба копјутер или паметен мобилен

-Ви треба добра конекција

-Ви треба голема желба за успех

АКО СТЕ ТИМСКИ ИГРАЧ - ЗАЧЛЕНИ СЕ

САМО СО ЕДЕН КЛИК - ДОБИВАШ РАБОТА ВО AFFILATE ПРОГРАМ

Со регистрирањето ќе добиете бонус од 100 $, кои ќе бидат исплатени преку вашиот месечен приход.


Плаќањето се врши секој 10-ти во месецот преку Payoneer картичка-

која ја добивате од компанијата.

Бесплатна месечна обука во форма на лекцијии лансирни преку спонзорот.

Сите датотеки и материјали се преведени на разбирлив јазик.

БИДЕТЕ УСПЕШНИ !

БИДИ ЛИДЕР

Компанијата е креирана да им овозможи на сите оние кои поседуваат компјутер и интернет конекција, да се вклучат во светски распространетата револуција на електронска трговија. Сите оние кои се полнолетни можат бесплатно да станат соработници со едноставно зачленување.

ТИМСКА РАБОТА- ТИМСКА ОБУКА

На нас останува да ве научиме како да го водите и унапредувате вашиот бизнис.

Регистрацијата и обуката се потполно бесплатни

ПРЕПОРАЧУВАМ GMAIL АДРЕСА

Доколку немате , отворете GMAIL адреса и зачленете се . Ќе Ви треба за работа овде.
SFI PRVI KORACI
Big image
Big image