PVV - Partij Voor De Vrijheid !

Hieronder alle mogelijke informatie die u moet weten !

Algemene informatie over onze partij

Onze partij kan je niet in een hokje plaatse, we zijn zowel rechts als links. Waarschijnlijk kunt u zich vinden in sommige standpunten van ons en sommige ook totaal niet. Onze partij volgt de stroming van het Liberalisme. Waarom horen wij bij het Liberalisme , nou vooral omdat wij er voor staan dat iedereen zich zelf kan ontwikkelen en daar alle vrijheid voor heeft.

Belangrijke standpunten van ons voor u !

* Wij vinden dat de ouderzorg heel belangrijk is , aangezien onze ouderen hebben geholpen met generaties van opbouwen en verzorgen van ons land moeten wij dat terug kunnen doen. Onze ouderen verdienen toch wel een bedankje ?


* Veiligheid van ons land, veiligheid staat voor ons op nummer 1. We willen dat u zich veilig voelt maar daar zijn wel wat maatregelen voor nodig. Wij willen gaan voor nieuwe verlichting , cameratoezicht & hogere straffen. Zodat mensen die de regels aan hun laars lappen er niet meer mee wegkomen. En Nederlanders zich weer veilig voelen !

Waarom zou je als student voor de PVV moeten stemmen ?!

Jij, als student zou voor ons moeten stemmen omdat wij voor jou vrijheid meedoen. Wil jij je veilig voelen op straat? Wil jij dat jouw oma het goed heeft op haar oude dag? & Wil jij dat wij zorgen dat er genoeg geld is voor jou als student. Dan moet je zeker op de PVV stemmen. Aangezien wij er zijn, voor de mensen.