Sportskog klađenja

Naučite Paroli strategiju sportskog klađenja

Paroli sustav klađenja je relativno jednostavna strategija sportske kladionice. Lako je razumjeti, pratiti i pratiti kada igrate igru ​​osobno ili u online kasinu. To je jedan od razloga zašto je Paroli strategija sportskog klađenja stekla veliku popularnost među početnicima. Parolijev sustav klađenja temelji se na sustavu klađenja pozitivnog progresa. Prema ovoj strategiji, igrač mora povećati ulog nakon pobjede i smanjiti veličinu oklade nakon poraza. Igrači radije koriste ovu strategiju za igre kao što su rulet, craps, baccarat, klađenje na nogomet, klađenje na košarku i tako dalje.Značajke Paroli strategije sportskog klađenja

Neke od istaknutih značajki Paroli strategije sportskog klađenja uključuju:


1. Odaberite okladu 1:1

Igrač mora odabrati okladu za paran novac ili drugim riječima, okladu sa samo dva ishoda s jednakim (ili otprilike jednakim) šansama za bilo koji ishod. Igrači mogu odlučiti usvojiti ovu strategiju dok prave određene oklade u ruletu kao što su klađenje na boju ili neparno/parno ili sportske utakmice s rezultatom pobjeda-poraz.


2. Uspostavite osnovnu okladu

Nakon što odredi na koji sport se kladiti, igrač mora uspostaviti osnovnu okladu na koju će se kladiti. Ulagač mora uspostaviti osnovnu okladu nakon što uzme u obzir razinu prihvatljivog rizika i povrata i što je još važnije, bankroll igrača. Igrač bi trebao postaviti osnovnu okladu između 1% i 6% cjelokupnog bankrolla. Igrač može uspostaviti višu okladu s višom razinom tolerancije rizika (6% ili čak više). Ali imajte na umu da ako igrač postavi osnovnu okladu previsoku na 10%, na primjer, tada igrač može izgubiti cijeli svoj bankroll u samo 10 rundi uzastopnih gubitaka.


3. Udvostručite svaku pobjedu

Za svaku pobjedu, igrač mora udvostručiti sljedeću okladu. U ovom primjeru, uzmimo osnovnu okladu od 10 USD. Dakle, ako igrač dobije okladu, kladit će se na 20 dolara na sljedeću okladu. Ako igrač ponovno pobijedi, tada igrač kladi 40 USD ili duplo veći iznos od prethodne oklade.


4. Ograničite do tri pobjede

Za svaki niz, igrač se mora udvostručiti za najviše tri uzastopne pobjede prije nego što ponovno započne uzorak. Na ovaj način igrač osigurava sve dobitke jer četiri i pet uzastopnih pobjeda postaju sve rjeđe.Nakon toga, igrač se može vratiti na izvorni osnovni ulog.


5. Povratak na osnovnu opkladu nakon gubitaka

Nakon poraza, igrač se mora vratiti na izvornu osnovnu okladu i započeti niz od tri udvostručene pobjede u nizu. Jedini način na koji igrač može biti zbrisan je ako ide na vrlo dug i vrlo nesretan niz poraza.


6. Dobit veća od gubitaka

Svi igrači teže većoj dobiti i izbjegavaju gubitke pod svaku cijenu. Međutim, uz Paroli strategiju sportskog klađenja, igrač očekuje da će napraviti nekoliko nizova dobitaka tijekom nekoliko oklada. Međutim, kratki nizovi pobjedničkih nizova trebali bi pokriti nekoliko manjih izgubljenih osnovnih oklada.


7. The House Edge

Prednost kuće uvijek postoji u ruletu i Paroli sustav klađenja čini malo da prevlada tu prednost. U određenim sekvencama i dalje možete izgubiti više iako ste možda pobijedili i izgubili jednake runde ili oklade.


Izvorni izvor:https://kladionica.com/kladenje/

Big picture