Mijn wens

Jarissa van de Baan

Wie ben ik?

Ik ben Jarissa van de Baan. Ik ben geboren op 26-5-98 in Apeldoorn. Toen ik 2 was zijn wij verhuist naar Hengelo Gld. Daar woon ik nu nog steeds. Ik heb geen sport. Hobby's ook niet echt, maar ik wat ik wel graag doe is naar mijn oma gaan en leuke dingen doen met mijn vriend,vrienden of vriendinnen.

Wat voor beroep wil je doen in de toekomst

Ik wil later graag kraamverzorgster worden. Het lijkt mij een super leuk beroep. Vooral omdat het bijzonder is als iemand bevalt en dat ik daar dan bij mag zijn en dat ik mag helpen. Toen ik een jaar of 8 was zei ik al dat ik dit wou gaan doen later dus ik hoop dat deze wens uitkomt.

Wat wens je jezelf?

Ik wens mezelf mijn diploma's die ik nodig heb. En dat ik later ook echt als kraamverzorgster werk. Ik hoop dat ik in die tijd al mijn rijbewijs heb, maar zoniet dan ga ik daar eerst voor sparen. Als ik dan mijn rijbewijs heb ga ik sparen voor het samenwonen. Ik wil graag jong gaan samen wonen. Ik ben rond de 20 als ik al mijn diploma's heb (als alles goed gaat) en dan wil ik eigenlijk zo snel mogelijk gaan samenwonen. Ik wens mezelf in de toekomst gezonde kinderen toe en een gezond mooi leven samen met de mensen van wie ik hou.

Wat wil ik bereiken?

Ik wil graag mijn diploma halen! En als ik die heb ga ik door studeren. Dan ga ik verzorgende IG doen in Apeldoorn. Als ik dan al mijn diploma's heb ga ik opzoek na werk en kan ik gaan sparen voor de toekomst. Zoals een rijbewijs en een huisje.