** INTRODUCCIÓ ** AL MÈTODE SUZUKI

CHRISTOPHE BOSSUAT, VIOLÍ I EULÀLIA SUBIRÀ, VIOLONCEL

Curs introductori al Mètode Suzuki (si no estàs fent la formació Suzuki)

UNA OPORTUNITAT ÚNICA PER A CONÈIXER QUÈ ÉS EL MÈTODE SUZUKI DE LA MÀ DE GRANS MESTRES.

- Veuràs classes en viu de molts nivells diferents

- Compartiràs una experiència real amb pares i mestres

- Tindràs l'oportunitat d'escoltar i preguntar a grans mestres d'aquesta metodologia que estaran aquest cap de setmana a El Musical.


No t'ho perdis!


Dirigit a: professors de corda, estudiants de pedagogía i estudiants de nivell superior interessats en les pedagogies actives i contractament en el mètode Suzuki. Si ja ets mestres Suzuki o estàs en formació clica aquí

Dies: 27 (tarda) - 28-29 de març de 2020

ACTIVITATS DEL CURS


- dia 27 => de 18:00 a 19:00 "Christophe respon". Tens preguntes? Dubtes que no t'atreveixes a dir? Et falten recursos? Apunta la teva pregunta al formulari d'inscripció i aquest dia en Christophe te la respondrà (Conduirà la sessió Amaia Ruano).

- dia 28 i 29 => de 9:00 a 9:30 Trobada matinal amb Christophe Bossuat per començar dia

=> a partir de 9:30 fins a la fi de la jornada: Observacions de classes C.Bossuat o E.Subirà (veure horaris alumnes)

- dia 29 => a les 16:00 Xerrada a càrrec Eulàlia Subirà (pensada amb pares)


Preu: 44 Euros
* Forma de pagament: Ingrés o transferència bancaria: Banco de Sabadell (IBAN): ES49-0081-0432-0600-0103-9514 (Recordeu posar a "Concepte" el Nom i Cognoms vostres)

Què és el mètode Suzuki:

Fa 70 anys, el Dr. Shinichi Suzuki es va adonar de les implicacions del fet que els nens a tot el món aprenguin a parlar la seva llengua materna amb facilitat. Va començar a aplicar els principis d'adquisició de la llengua a l'aprenentatge de la música, i va anomenar el seu mètode: llengua materna. Com quan els nens aprenen a parlar, els pares participen en l'aprenentatge musical del seu fill. Assisteixen a les classes amb el nen i fan de "professors de casa" durant la setmana. Els primers anys de vida són decisius pel desenvolupament dels processos mentals i la coordinació muscular. S'ha de començar a escoltar música en néixer: la capacitació formal pot començar als tres o quatre anys, però mai és massa tard per començar.