Tratament diabet

Tratament diabet, supliment alimentar diabet

Tratament diabet

Supliment Natural Diabet

Diabetul este clasat ca fiind o afectiune a metabolismului. Metabolismul reprezinta modalitatea prin care organismul foloseste mâncarea digerata pentru energie si crestere. În mare parte, ceea ce mâncam este transformat în glucoza, o forma de zahar în sânge si principalul combustibil pentru organism.

Pentru mine personal – Diabetrix ca si supliment natural pentru echilibrarea si controlul tulburarilor metabolice ce includ diabetul – reprezinta un produs bun, bine tolerat, care are abilitatea de a echilibra Hb glicozilata (multe produse naturale nu reu?esc acest lucru) si de a mentine tubul digestiv într-o stare de echilibru.

Tratament Natural Diabet :În prima faza, produsul se administreaza concomitent cu tratementele alopate antidiabetice, oferind sprijin organismului si reducând considerabil efectele negative ale acestora. Dupa o saptamâna cu Diabetrix, nivelul glicemiei începe sa scada, iar dupa doar 3 saptamâni, acesta poate ajunge la valori normale. Acest lucru depinde de la organism la organism, marja de diferenta fiind mica. În acest moment se pot reduce treptat medicamentele antidiabetice si se poate opri treptat injectiile cu insulina.

Supliment Alimentar Diabet

Un studiu mai complex, numit “ MDG-1 – un polizaharid din Ophiopogon Japonicus exercita efecte hipoglicemice pe calea PI3K/Akt pe soareci cu diabet indus”, efectuat de Departamentul de Medicina Chineza Traditionala din cadrul Universitatii de Medicina Traditionala Chineza din pudong Shanghai, Centrul de Cercetare Inginereasca a Tehnologiei Preparari MTC din cadrul Universitatii Shanghai din Pudong si Spitalul Shuguang din cadrul aceleasi Univesitati, a demoinstrat ca MDG-1, un polizaharid din Ophiopogon Japonicus a redus glicemia, hiperinsulinemia si hiperlipemia la soarecii cu diabet indus.

Radacina este principala parte din planta si poate fi folosita în mai multe moduri. Aceasta are proprietati antibacteriale, antiseptic, cardiac, diuretice, febrifuge, hemostatice, hipoglicemice si tonice. Chiar daca nu exista baze medicale temeinice, rehmannia a fost utilizata pentru tratarea artritei reumatoide, astmului, urticariei si nefritei cornice în studiile cercetatorilor chinezi. De asemenea, aceasta a mai fost folosita si pentru prevenirea efectelor negative ale medicamentelor corticosteroide.

Supliment Natural Diabet : Coix lacryma-jobi este utilizata în tratamentul afectiunilor gastrointestinale comune, incluzând aici diareea si dizenteria. Semintele sunt partea cea mai des utilizata din planta. Acestea sunt recomandate pentru enterita si diaree persistent la copii. Este de asemenea utilizata în tratamentul apendicitei acute si, fiind vermifuge, în tratamentul infestarii cu viermi intestinali, în timp ce radacinile sunt, de obicei, un remediu pentru ascariasis.

Supliment Natural Diabet De asemenea, Kim SO, în studiul numit “Efectele extractului din seminte de COIX pe soareci obezi cu dieta grasa ridicata.” Din 2004, a ajuns la concluzia ca extractul din semintele de Lacryma jobi-coix (var. ma yeun) poate controla si/sau regla expresia de leptina (care joaca un rol important în reglarea aportulului si cheltuielilor energetice, inclusiv apetitul si metabolismul. Leptina regleaza rezervele de tesut adipos din organism.) si a factorilor de necroza tumorala si reduce greutatea, apetitul, masa tesutului adipos si hiperlipidemia la soarecii obezi.

Tratament Natural Diabet Un studiu mai complex, numit “ MDG-1 – un polizaharid din Ophiopogon Japonicus exercita efecte hipoglicemice pe calea PI3K/Akt pe soareci cu diabet indus”, efectuat de Departamentul de Medicina Chineza Traditionala din cadrul Universitatii de Medicina Traditionala Chineza din pudong Shanghai, Centrul de Cercetare Inginereasca a Tehnologiei Preparari MTC din cadrul Universitatii Shanghai din Pudong si Spitalul Shuguang din cadrul aceleasi Univesitati, a demoinstrat ca MDG-1, un polizaharid din Ophiopogon Japonicus a redus glicemia, hiperinsulinemia si hiperlipemia la soarecii cu diabet indus.

More results:
Tratament Natural Diabet Supliment Alimentar Diabet Supliment Alimentar Diabet