DION TRAVEL & TOURS

A FULL SERVICE AGENCY

Poliklinika " Pro Life "

Agjensia jone ofron

  • Mbyllje takimesh me doktoret te huaj ( te cilet jane te perfshire ne kete fletpalosje)
  • Konsulence mjekesore
  • Asistence mjekesore
  • Transport pacientesh ( Korce-Selanik-Korce)
  • Akomodim

Ofron ndihme ne te gjitha spitalet dhe klinikat private te huaja